Οι ευχές των Μαρικάνη και Μάρτινς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Χρόνια πολλά στους Έλληνες, για την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ευχήθηκαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, σε μια δύσκολη περίοδο για όλο τον πλανήτη λόγω του κορονοϊού…

Αναλυτικά

το μήνυμα του εορτάζοντα, Βαγγέλη Μαρινάκη (πρόσφατα ανάρρωσε και από τον κορονοϊό, μιλώντας και για την περιπέτεια της υγείας του):

«Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων απέναντι στον κατακτητικό ζυγό μέχρι την κατάκτηση της Ελευθερίας και την απαρχή του ελληνικού κράτους.

Η ενότητα και η ομοψυχία στα δύσκολα, χαρακτηριστικά που μας διέπουν σαν λαό, πρέπει όπως και την 25η Μαρτίου 1821 να πρωταγωνιστήσουν ξανά, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας.

Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και πάλι.

Ζήτω η Ελλάδα!».

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» θέλησε να στείλει προσωπικές ευχές όχι μόνο στους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά αλλά σε όλους τους Έλληνες, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, θα ήθελα να ευχηθώ σήμερα σε όλους τους Έλληνες Χρόνια Πολλά! Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς», έγραψε ο Μαρτίνς.

2/ Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, θα ήθελα να ευχηθώ σήμερα σε όλους τους Έλληνες Χρόνια Πολλά! Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς.#Greece #GreekIndependenceDay #Proud #Greeks

Pedro Martins (@CoachPMartins) March 25, 2020

Αργότερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ευχαρίστησε όσους και όσες του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή:

Πηγή: Οι ευχές των Μαρικάνη και Μάρτινς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα