Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και του Σαββατοκύριακου

Μία Παρασκευή αλλιώτικη από τις άλλες είναι αυτή αφού δεν είναι μόνο ότι έρχεται Σαββατοκύριακο είναι που η Αφροδίτη αποφασίζει να κάνει τα δικά της τσαλίμια πέρα από τη θέση αδυναμίας που βρίσκεται αποφασίζει να πάει πίσω και να αναθεωρήσει αυτά που δεν μπορεί να νιώσει και βέβαια δεν μπορεί να διεκδικήσει αυτό που θέλει αφού τελικά μπαίνει σε ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο δε θα βγει και σίγουρα δε θα το καταλάβει κιόλας.

Υπάρχει όμως και ένα θετικό που μας βοηθάει να ξανασκεφτούμε τα λάθη μας και κυρίως τι κρύβουμε από τους άλλους ώστε τελικά να καταλήγουμε σε αυτό το σημείο… Ακόμα και

τα οικονομικά μας μπορούμε να φτιάξουμε κυρίως αν δεν τα έχουμε βάλει σε μία πορεία ρύθμισης που να μας εξασφαλίζει ότι μπορούμε να τα αποπληρώσουμε χωρίς άγχος!

Κριός

Είστε σε μία σύγχυση γιατί θέλετε να πάτε μπροστά και οργανώνετε την επόμενη κίνησή σας χωρίς να έχετε καταφέρει ωστόσο να πραγματοποιηθεί άμεσα. Αντιλαμβάνεστε την ανάγκη να βάλετε ένα φρένο και να κάνετε μία ανασκόπηση που θα σας βοηθήσει.. Ερωτικά είστε πιο συγκρατημένοι ωστόσο στα καίρια σημεία κάνετε σημαντικές παρεμβάσεις και ξέρετε να βρίσκετε την ουσία.Επαγγελματικά δε μιλάτε προς το παρόν αλλά θα αρχίσατε να σκέφτεστε περισσότερο τα οικονομικά σας!

Ταύρος

Γενικότερα ξέρετε να επηρεάζετε τα γεγονότα και δείχνετε μία δυναμική αρκετά σιωπηρή ωστόσο πολύ ουσιαστική! Αυτό που σας βοηθάει πολύ είναι να ξέρετε τι έχετε να αντιμετωπίσετε και κυρίως ποιους έχετε να αντιμετωπίσετε στα επαγγελματικά σας, ποιοί είναι αυτοί που σας βλέπουν ανταγωνιστικά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Ερωτικά σας βοηθάει πολύ να μιλάτε και να λέτε τις απαιτήσεις σας ωστόσο αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνετε κομψά χωρίς όμως να κρύβετε τα παράπονά σας!

Δίδυμοι

Είστε και εσείς που σταδιακά θα καταλάβετε ότι πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε πιο μυστικοπαθείς αλλά και πιο ουσιαστικοί στις αναζητήσεις σας.Δεν χρειάζεται να εξωτερικεύετε την κάθε σας σκέψη γιατί πολύ απλά είναι περιττό και βέβαια δε σας βοηθάει πριν ολοκληρώσετε ένα βήμα για να πάτε στο επόμενο να έχετε κάνει ανακοινώσεις… Ερωτικά, είστε πολύ σίγουροι για τις επιλογές σας ωστόσο έχετε υπερβολικές αντιδράσεις γιατί γίνεστε ανυπόμονοι. Επαγγελματικά θα δείτε ότι από εβδομάδα όλα ρολάρουν πιο εύκολα!

Καρκίνος

Το τριήμερο αυτό αλλάζει τη διάθεσή σας και αυτό θα το εντοπίσετε στο ότι θέλετε να μιλάτε περισσότερο να είστε πιο ανοιχτοί σε προσκλήσεις και γενικότερα να δείχνετε διαθέσιμοι ακόμα και στον έρωτα χωρίς να έχετε διερευνύσει αν υπάρχουν οι απαραίτητες προδιαγραφές όταν πρόκειται για νέες γνωριμίες… Ερωτικά πάντως αυτό που θέλετε να κρύψετε κρύβεται δύσκολα… Επαγγελματικά είστε αρκετά αισιόδοξοι ωστόσο πρέπει να εξετάσετε και μία παράμετρο των ανταγωνιστών σας μήπως έχετε κάποιες απαγορεύσεις που μπορείτε όμως να τις βάλετε σε πλαίσια!

Λέων

Αυτό είναι ένα τριήμερο που θα πρέπει να δείτε πιο σχολαστικά τις συμφωνίες σας και μάλιστα αν έχετε αθετήσει ή έχετε παραμελήσει κάποιους όρους τώρα χρειάζονται περαιτέρω διαπραγμάτευση στα επαγγελματικά σας γιατί μπορεί να βρεθεί μία χρυσή τομή ή να γίνει μία ανταλλαγή. Ερωτικά σαφώς και περιμένετε κάτι ως αντάλλαγμα και δείγμα ότι έχουν γίνει κατανοητές οι επισημάνσεις σας.. Η αλήθεια είναι ότι έχετε πιέσει τους άλλους αλλά αυτό είναι απλώς γιατί το θεωρείτε σωστό και άλλωστε εσείς έχετε πιεστεί πρώτοι!

Παρθένος

Ένα τριήμερο με μετακινήσεις που όμως θα τις κάνετε όχι όπως ακριβώς τις θέλετε, ίσως με λίγο παραπάνω άγχος ίσως με περικοπές στους χρόνους ωστόσο το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει έστω και μερικώς… Ερωτικά έχετε μία δυσκολία στις αποφάσεις σας γιατί ξέρετε ότι ένα βήμα μπροστά σε μία γνωριμία θα σας χαρίσει κάτι εφήμερο και μάλλον θα το πληρώσετε αρκετά για να το διορθώσετε. Επαγγελματικά μην πιστεύετε στο εύκολο χρήμα γιατί αυτό θα είναι ένα λάθος που θα σας στοιχίσει τελικώς οικονομικά!

Ζυγός

Ένα τριήμερο που έχει αλλαγή στη διάθεσή σας και αποφασίζετε να σιωπάτε όταν αφήνετε τους άλλους να σας λένε ελεύθερα την άποψή τους. Ερωτικά πάντως νομίζετε ότι έχετε δώσει δικαιώματα που μάλλον τα έχουν εκμεταλλευθεί ανεξάρτητα από τον σκοπό τους και αρχίζουν και σας πιέζουν. Επαγγελματικά ενώ υπάρχει καλή διάθεση προτιμάτε να εξετάσετε κάτι για αργότερα και να επιφυλαχθείτε μήπως και αλλάξετε γνώμη, τουλάχιστον να μη δεσμευθείτε οριστικά!

Σκορπιός

Νιώθετε μία περίεργη δύναμη και αυτό είναι καλό για εσάς γιατί έτσι καταλαβαίνετε ότι δεν είστε δέσμιοι και ότι έχετε την ελεύθερη βούληση να αποφασίζετε χωρίς να πρέπει να λογοδοτήσετε. Ερωτικά θέλετε να κάνετε μία κίνηση που όμως θέλετε να την οργανώσετε καλύτερα και αυτό γιατί θέλετε να τύχει σπουδαίας αποδοχής και έτσι θα πάρετε τον χρόνο σας… Επαγγελματικά μη νομίζετε ότι γίνεται σωστή επικοινωνία γιατί απλώς υπάρχουν και σκόπιμες αποκρύψεις που βέβαια και εσείς το κάνετε οπότε είστε πάτσι!

Τοξότης

Δε σας πτοεί τίποτα παρά μόνο οι χρόνοι σας και οι επιλογές σας που έχουν αρχίσει και σας προβληματίζουν γιατί δεν μπορείτε να τις διαφυλάξετε σε ορισμένα πλαίσια.Ερωτικά είστε πολύ καλοί στο να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα ή αν δε θέλετε να πάρετε ένα σημαντικό έναυσμα για να προχωρήσετε. Επαγγελματικά αυτό που θέλετε είναι συγκεκριμένες προδιαγραφές και χρονοδιάγραμμα, κάτι που θα το έχετε πολύ άμεσα έστω και προφορικά!

Αιγόκερως

Θέλετε να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας στα επαγγελματικά σας αλλά δεν είστε σίγουροι ότι ξέρετε τον τρόπο που θα το χειριστείτε για να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που θέλετε να δώσετε και άλλωστε δεν υπάρχει και λόγος να το ξεχειλώσετε… Ερωτικά αντιλαμβάνεστε την ανάγκη για επικοινωνία και έχετε τον τρόπο να την εκμαιεύετε πολύ εύκολα και ίσως και να υπάρχει και καλύτερος συγχρονισμός. Επαγγελματικά μη διογκώνετε καταστάσεις απλώς και μόνο γιατί δεν είστε ψύχραιμοι ή βλέπετε περισσότερο συναισθηματικά ένα θέμα!

Υδροχόος

Ένα τριήμερο με περιπλανήσεις σε μέρη που έχετε ξαναπάει όμως έχετε αρκετή λαχτάρα και μεγάλες προσδοκίες ότι θα περάσετε καλά και όχι μόνο αυτό να ξεφύγετε εντελώς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ωστόσο να θυμάστε ότι και στο σπίτι σας μπορείτε να περάσετε καλά αν έχετε βέβαια την κατάλληλη παρέα… Ερωτικά σας αρέσει να χρησιμοποιείτε το ένστικτό σας και αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά αν και θα επιβραδύνει τις ενέργειές σας. Επαγγελματικά είστε σίγουροι ότι χρειάζεστε περισσότερη συνεννόηση!

Ιχθείς

Το τριήμερο αυτό οι εξορμήσεις είναι αυτές που θα σας δώσουν περισσότερη άνεση και αυτό που σας ταιριάζει είναι να είστε χαλαροί και άνετοι στα ερωτικά σας και κυρίως να λέτε αυτά που θέλετε χωρίς επιφυλάξεις και βέβαια να ξέρετε να αποτιμάτε σωστά αυτά που σας λένε,Ερωτικά πάντως μπαίνετε σε μία φάση περισσότερης περισυλλογής, ουσιαστικής όμως… Επαγγελματικά μην περιμένετε να βρεθούν λύσεις αυτόματα ωστόσο όλο και κάτι φαίνεται να λύνεται…Τουλάχιστον να υπάρχει η καλή διάθεση!

Πηγή: Astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα