Οι 53+ θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ρεζερβέ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι 53+ απόψεις αποφάσισαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να παραμείνει στα ποσοστά που ήταν πριν ο Αλέξης Τσίπρας δώσει νέα δυναμική στο κόμμα και στην παράταξη που μούχλιαζε στις ατέρμονες συζητήσεις περί αλλαγής της ανθρωπότητας στα αριστερά γραφεία του ναρκισσισμού και της προσωπικής προόδου.

Ο

Τσακαλώτος που εφάρμοσε και υπερασπίστηκε τη μεγαλύτερη υπερφορολόγηση των Ελλήνων, που διέλυσε τη μεσαία τάξη, προφανώς με την ανοχή του Τσίπρα, έρχεται τώρα να βάλει φρένο στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Λαό.

Ποιος δε γνωρίζει ότι το 32% των εκλογών οφείλεται μόνο και κυρίως τον Τσίπρα, και ποιος δε γνωρίζει τι έκαναν οι σύντροφοί του, μέσα εκεί, προκειμένου να χάσει;

Σαν κακοί συγγενείς που περιμένουν τον νεκρό για να τον κληρονομήσουν, έτσι συμπεριφέρθηκαν. Και όλοι ξέρουν τι θα περίμενε τον Τσίπρα αν έπαιρνε 20%.

Όμως ας το κατανοήσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα του 4%. Αμφιβάλλουμε αν σήμερα βρίσκεται στο 1,5%, ενώ έχει προστεθεί ένα καινούριο κοινωνικό στρώμα, το οποίο δεν έχει πρόσβαση στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ούτε ανθρώπους να το αντιπροσωπεύουν και να το εκφράζουν.

Κι αυτό το κοινωνικό στρώμα είναι 30%.

Η πρωτοβουλία των 53+ λοιπόν θέλουν να κρατήσουν ρεζερβέ τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ακριβώς σαν κάτι πλούσιους ιδιότροπους με πούρα που κρατάνε ρεζερβέ τα μαγαζιά χωρίς κόσμο μέσα, αρκεί να έχουν αυτοί τα τραπέζια Και να διασκεδάζουν. Αλίμονο στην Αριστερά η οποία θα συρρικνωθεί στον αριθμό 53+. «Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε 1.013» λέει το τραγούδι και κανένας πότε δεν τραγούδησε στην ιστορία είμαστε 53+ και δεν θέλουμε άλλους. 53+ εμείς και εδώ κλείνει το μαγαζί. Κάτι τέτοιο ουσιαστικά λένε.

Η κοινωνία έχει λόγο να συμπράξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει μαγαζί για 53, ούτε από 53. Οι συγκρούσεις είναι αναγκαίες και το άνοιγμα στην κοινωνία επίσης αναγκαίο. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να δείξει φόβο, να δείξει μόνο σεβασμό και να συζητήσει, αλλά αν επιμένουν στο να μείνουν αυτοί μόνοι κυρίαρχοι του κόμματος θα πρέπει ν’ ακούσει τον λαό και την κοινωνία

Και όχι τους 53+.

Οι 53+ μπορούν να συνεχίσουν της ατέρμονες συζητήσεις περί αλλαγής της ανθρωπότητας μέχρι να τους τύχει κανένα καινούριο μνημόνιο και αρχίσουν να τρέχουν με ταχύτητα νεοφιλελευθερισμού μεγαλύτερη κι απ’ αυτή του Μητσοτάκη.

Πηγή: Οι 53+ θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ρεζερβέ - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα