Ο Σαμπαόλι πήρε την… άδεια του Μέσι για να βάλει τον Αγκουέρο (video)

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο, που απεικονίζει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπαόλι να ρωτάει τον Λιονέλ Μέσι, εάν πρέπει να βάλει στον αγώνα με τη Νιγηρία τον Κουν Αγκουέρο. Αυτό συνέβη, όταν το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 1-1 και η «αλμπισελέστε» κυνηγούσε το γκολ-πρόκρισης.

«Να βάλω τον Κουν;», φαίνεται ξεκάθαρα να λέει στον Λιονέλ Μέσι ο προπονητής της Αργεντινής προκαλώντας πολλά ερωτήματα, τα οποία βέβαια δεν παίρνουν απαντήσεις. Να υπογραμμίσουμε ότι τελικά, λίγα λεπτά αργότερα ο Αγκουέρο

πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Ταλιαφίκο. Η Αργεντινή πέτυχε το «χρυσό» τέρματα με τον Ρόχο και έτσι προκρίθηκε.

Και αυτό το γεγονός δείχνει πως δεν υπάρχει… ηρεμία στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Οι «κακές» γλώσσες αναφέρουν, άλλωστε, ότι ο 58χρονος προπονητής δεν έχει καλές σχέσεις με τον διεθνή επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Πριν από τον αγώνα με τα «μαύρα αστέρια» κυκλοφόρησε βίντεο από την ίδια την Ομοσπονδία, με τον Χόρχε Σαμπαόλι να συζητάει με τον Χαβιέ Μασεράνο, σχετικά με την επιλογές που θα έπρεπε να κάνει στο κρίσιμο παιχνίδι με την Νιγηρία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εντύπωση έχει προκαλέσει και η κίνηση του Μέσι, να μαζέψει τους παίκτες και να τους μιλήσει στη φυσούνα, πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα