Το κρησφύγετο του Σώρρα ήταν γεμάτο οπαδούς τους – Η άγνωστη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. (εικόνες)

Με την πολυκατοικία του Αλίμου δεν συνδέεται ένας, αλλά τρεις οπαδοί της «Ελλήνων Συνέλευσις»Στην ίδια πολυκατοικία του Αλίμου ζει ο γενικός γραμματέας του Κεντρικού Οργανισμού της «Ελλήνων Συνέλευσις»Το πρόσωπο «κλειδί» που οδηγείται αύριο στον ανακριτή

Τη δύναμή του στα νότια προάστια της Αττικής φαίνεται ότι αξιοποίησε ο Αρτέμης Σώρρας για να καταφέρει να εξαφανιστεί από προσώπου γης για 14 μήνες και ταυτόχρονα η οργάνωσή του η «Ελλήνων Συνέλευσις» να συνεχίζει ακάθεκτη τις δραστηριότητες της στον δρόμο προς τις κάλπες.

Αυτό

που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς που ασχολήθηκαν με την αναζήτηση του Σώρρα ήταν ότι με την πολυκατοικία του Αλίμου όπου συνελήφθη στις 16 Ιουνίου δεν συνδέεται ένας, αλλά τρεις οπαδοί της «Ελλήνων Συνέλευσις», όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Έθνος».

Συγκεκριμένα, από τους τρεις, συνελήφθη ένας για υπόθαλψη εγκληματία, ο οποίος οδηγείται την Πέμπτη στον εισαγγελέα καθώς για τους άλλους δύο δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Το κρησφύγετό του

Παράλληλα, στην ίδια πολυκατοικία του Αλίμου ζει ο γενικός γραμματέας του Κεντρικού Οργανισμού της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο οποίος πρωταγωνίστησε στις συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον Σώρρα που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο συγκεκριμένος οπαδός του Σώρρα ανέβασε την περασμένη εβδομάδα φωτογραφίες στο Facebook από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Κοινοποίησε μάλιστα ανάρτηση που γράφει ότι κρυφές και φανερές δημοσκοπήσεις έχουν ήδη διαρρεύσει και δείχνουν ότι η «ΕΣΥ» είναι ήδη κυβέρνηση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Έθνος ότι αρκετό καιρό πριν από τον εντοπισμό του υπογείου είχε μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ καθώς αποτελούσε τον έναν από τους τέσσερις βασικούς υπόπτους για υπόθαλψη.

Τελικά πάντως δεν βρέθηκαν στοιχεία που να οδηγούν σε αυτό τo συμπέρασμα. Ο ίδιος όπως και o γενικός γραμματέας της ΕΣΥ έδινε αγώνα όλο αυτό το διάστημα της εξαφάνισης Σώρρα προκειμένου να συσπειρώνει τους οπαδούς της οργάνωσης που ετοιμάζονται -σύμφωνα με κάποιες δηλώσεις στελεχών- για τις επερχόμενες εκλογές .

ΠΗΓΗ: Έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα