Ο ράφτης του Αντετοκούνμπο μίλησε για το περίφημο σακάκι με τον Παρθενώνα (video)

Όλος ο κόσμος ασχολήθηκε και με το σακάκι που φορούσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα βραβεία ΝΒΑ Awards 2019, όταν ο έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς… σήκωσε την «κούπα» του MVP για τη σεζόν 2018-2019.

Όταν ο αστέρας του NBA πόζαρε με το βραβείο του MVP φρόντισε να ανοίξει το κοστούμι του, το εσωτερικό του οποίου κοσμούσε ο Παρθενώνας και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07:00» του OPEN TV μίλησε ο διεθνούς φήμης, έλληνας σχεδιαστής Γεώργιος Παπαδόγαμβρος, ο οποίος έραψε το κοστούμι του «Greek Freak».

Ο ράφτης του Giannis αποκάλυψε πως… ζοριζόταν για να πάρει τα μέτρα του κορυφαίου παίκτη της σεζόν και του ζητούσε να σκύψει για να μπορέσει να τον μετρήσει με την μεζούρα. Του είχε στείλει αυτό το κοστούμι, μαζί με άλλα, πριν από μερικούς μήνες, ενώ ευχήθηκε να του ράψει και ένα, όταν θα φορέσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο NBA.

«Ήταν μια δική μου ιδέα. Παλαιότερα είχαμε φτιάξει και ένα με τη Θεά Αθηνά. Του άρεσε πολύ. Πήρε την απόφαση να βάλει τον Παρθενώνα. Έτσι κι αλλιώς ο Γιάννης εκτός από Έλληνας, είναι και Φιλέλληνας», είπε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής.

Δείτε το σχετικό θέμα από το OPEN TV:

Keywords
Τυχαία Θέματα