Ο Πολάκης εξηγεί την «αφωνία»: Αυτό που έπαθε ο Μητσοτάκης μετά τις αποκαλύψεις για Φρουζή

«Καυστικός» εμφανίζεται για ακόμη μια φορά ο Παύλος Πολάκης, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento σχετικά με τις σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Novartis και συγκεκριμένα με τον πρώην CEO της εταιρείας, Κωνσταντίνο Φρουζή.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τις σχέσεις Μητσοτάκη – Φρουζή, κάνοντας λόγο

για «αφωνία» και ένοχη σιωπή, τη στάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και συγκεκριμένα του προέδρου της, ο οποίος δεν έχει πάρει θέση για τα δημοσιεύματα τα οποία αποκαλύπτουν τα ιδιαίτερα φιλικά e-mails με τα ανώτατα στελέχη των φαρμακευτικών εταιρειών.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΑΦΩΝΙΑ

“Είναι ο ανώτατος βαθμός της φωνητικής διαταραχής. Αφωνία μπορεί να σημαίνει μία τέλεια έλλειψη της φωνής ή μία ψιθυριστή μόλις ακουστή άηχη γλώσσα. Η εμφάνισή της όπως και το πέρασμά της, μπορούν να γίνουν απότομα ή βαθμιαία, σιγανά, επίμονα και μακρόχρονα.”

ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ …

ΟΜΩΣ αφωνία είναι κι αυτό που παθαίνει ο Μητσοτάκης όταν αποκαλύπτεται πως η θέση της ΝΔ πως “το σκάνδαλο NOVARTIS είναι σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑοφείλεται ΚΑΙ στο γεγονός πως γνωρίζεται απ την καλή κι απ την ανάποδη με τον ΦΡΟΥΖΗ όπως γνωριζόταν με το Χριστοφοράκο ……..(και αυτή τη γνωριμία ΔΕΝ την είχε παραδεχτεί ποτέ μέχρι τώρα !!!!)

Αφωνία λοιπόν …και ενοχή σιωπή!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα