Ο Κύργιος παράτησε τον αγώνα κι έφυγε – Ποιον λόγο επικαλέστηκε (video)

Δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο τον αγώνα τένις στο τουρνουά της Σαγκάης ο Νικ Κύργιος κόντρα στον Στιβ Τζόνσον, από τον οποίο είχε χάσει με 7-6 το πρώτο σετ και αποφάσισε απλά να… φύγει.

Ο ελληνοαυστραλός τενίστας αφού χαιρέτισε τον αντίπαλο και τον διαιτητή, μάζεψε την τσάντα του και αποχώρησε από τον αγώνα χωρίς προφανή λόγο, εν μέσω αποδοκιμασιών από το κοινό.

Δείτε το περιστατικό:

I am not judging Kyrgios until I know the full story

but this looks terrible. #SHRolexMasters pic.twitter.com/rPlapyepug

— Bryce Parker (@bryce_parker26) 10 Οκτωβρίου 2017

Σύμφωνα με το Tennis24, o ίδιος με ανακοίνωσή του απέδωσε την ξαφνική αποχώρησή του σε μια στομαχική διαταραχή που τον ανάγκασε να μην κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ και να μην φάει επαρκώς ενώ σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και μια ενόχληση στον ώμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους που ήταν στο γήπεδο και απ’ όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση. Με ταλαιπωρεί μαι στομαχική διαταραχή εδώ και μερικές μέρες κάτι που ήταν εμφανές από τους πρώτους πόντους. Είχα και μια ενόχληση στον ώμο στην προπόνηση, κάτι που δεν βοήθησε ιδιαίτερα και μετά το τέλος του πρώτου σετ δεν μπορούσα να συνεχίσω γιατί δεν είχα φάει καλά την προηγούμενη μέρα. Θα πάρω την απόφαση για τα διπλά σε λίγες ώρες ελπίζοντας ότι θα κοιμηθώ καλά σήμερα, κάτι που δεν έγινε χτες! Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί είχα καλό μομέντουμ από το Πεκίνο και ήθελα να τελειώσω καλά τη σεζόν. Θα προσπαθήσω πολύ να το κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα