Ο Λοβέρδος στην τοποθεσία Βουκουρέστι αισθάνεται πετυχημένος

Μια φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Βουκουρέστι και συγκεκριμένα από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ όπου εξελέγη αντιπρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ωστόσο, παρατηρώντας λίγο περισσότερο τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας, διακρίνεται κάτι που ουδόλως κολακευτικό είναι για

τον νέο «αντιπρόεδρο», καθώς φαίνεται να βρίσκεται πάνω στο βήμα της αίθουσας, με την αίθουσα να είναι ασφυκτικά… άδεια. Για την ακρίβεια, υπάρχει ακόμη ένα άτομο, το οποίο ωστόσο είναι αυτό που… φωτογραφίζει τον κ. Λοβέρδο.

Παρατηρώντας όμως λίγο πιο προσεκτικά τις λεπτομέρειες της φωτογραφίας, διαπιστώνει κανείς πως μάλλον μόνος του χαίρεται, καθώς παρότι στέκεται υπερήφανος στο βήμα, η αίθουσα είναι ασφυκτικά… άδεια.

Διότι όπως κάθε σωστός τουρίστας που σέβεται τον εαυτό του και σπεύδει να φωτογραφηθεί σε κάθε είδους αξιοθέατο, έτσι και ο «πράσινος» βουλευτής έπραξε ως όφειλε.

Η σχετική ανάρτηση Λοβέρδου:

Σήμερα στο Βουκουρέστι από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ ομόφωνη εκλογή μου ως Αντιπροέδρου της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας. pic.twitter.com/FB2CkxhAml

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) 8 Οκτωβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα