Ο Δώνης «νίκησε» τον Νόιερ με απίστευτο γκολ – Ένα μήνα εκτός ο Sokratis

Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Τάσος Δώνης στην εκτός έδρας συντριβή της Στουτγκάρδης από την Μπάγερν Μονάχου με 4-1 για την μπουντσελίγκα και ο τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο ματς στην εντός έδρας ήττα (1-3) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας (4ος γύρος), ήταν τα δύο γεγονότα που κυριάρχησαν από την παρουσία των ελλήνων ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό, το σαββατοκύριακο που πέρασε.

Ο βραχύσωμος διεθνής επιθετικός της Στουτγκάρδης, ισοφάρισε προσωρινά στο 26′ τους Βαυαρούς, όταν

λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Μπάγερν, έπιασε ένα βολέ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μάνουελ Νόϊερ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του κορυφαίου τερματοφύλακα. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτό είναι το δεύτερο τέρμα του 22χρονου επιθετικού απέναντι στους Βαυαρούς στην καριέρα του.

26′ Anastasios Donis Bayern München 1 – 1 VfB Stuttgarthttps://t.co/g1mKOIUaeJ#BAY #STU #SofaScore

— MatejGomez (@MatejGomez) 27 Ιανουαρίου 2019

Ατυχία… χτύπησε τον Sokratis, καθώς τραυματίστηκε στο ματς της Αρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το κύπελλο Αγγλίας, και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Ο 30χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο μέρος.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Λονδίνου θα επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στο τέλος Φεβρουαρίου, ύστερα από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Ο έλληνας διεθνής αμυντικός έχει παίξει σε 24 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις στην πρώτη του σεζόν με την Αρσεναλ και έχει δώσει δύο ασίστ στην Premier League.

Ο διεθνής αμυντικός ανάβασε στο instagram σχετική φωτογραφία από το σπίτι του, καθώς ξεκίνησε την αποθεραπεία, έχοντας το παιδί του στην αγκαλιά:

Arsenal defender Sokratis Papastathopoulos was injured during Arsenal’s FA Cup fourth-round defeat by Manchester United and will be out until the end of February #AFC pic.twitter.com/XCsT9yh1Zw

— PakPassion Sport (@PakPassionSport) 27 Ιανουαρίου 2019

Sokratis Papastathopoulos limped off in the first half against Manchester United (Picture: Getty Images)
A disappointing night for…https://t.co/Y5ywsCZApG pic.twitter.com/cCOXfR4bE9

— Networkofnews UK (@NetworkofnewsUK) 26 Ιανουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα