Ο Μπολτ έκανε δοκιμαστικό στην Ντόρτμουντ αλλά ο Τσάβι του «κόβει τα φτερά» (video)

Με τη φανέλα της Ντόρτμουντ προπονήθηκε ο Γιουσέιν Μπολτ, που ονειρεύεται να συνεχίσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο. Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο με το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε, στο οποίο φαίνεται να σκοράρει με κεφαλιά.

From day one they have always been telling me I can’t. #LetsGo #TeamBolt #AnythingIsPossible #DontThinkLimits

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Usain St.Leo

Bolt (@usainbolt) στις 20 Μάρ, 2018 στις 11:02 πμ PDT

Πάντως ακόμα κι αν δεν καταφέρει να παίξει με την Ντόρτμουντ, το σίγουρο είναι ότι θα συμμετέχει σε φιλανθρωπικό αγώνα της Unicef που θα πραγματοποιηθεί στο Όλντ Τράφορντ στις 10 Ιουνίου.

Ο Τσάβι έχει διαφορετική άποψη

Ωστόσο ο ισπανός μέσος Τσάβι εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Γιουσέιν Μπολτ δεν μπορεί να κάνει την διαφορά στο ποδόσφαιρο, καθώς, όπως τόνισε, αυτό που κάνει τη διαφορά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το ταλέντο.

«Λατρεύω τον Γιουσέιν Μπολτ, είναι ένας μεγάλος αθλητής. Σχετικά με την φυσική κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του. Κανείς δεν τρέχει γρηγορότερα από αυτόν. Αλλά, με όλο τον σεβασμό, δεν θα κάνει ποτέ τη διαφορά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την ταχύτητα και την νοημοσύνη του παιχνιδιού με την φυσική ικανότητα. Είναι αδύνατο», πρόσθεσε ο πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης με την Ισπανία, Τσάβι, στο περιοδικό So Foot

Keywords
Τυχαία Θέματα