Δέκα Μικροί Μήτσοι: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν (video)

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν στην μικρή οθόνη μετά από πολλά χρόνια.

Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και μας ταξιδεύει 17 χρόνια πίσω στις πιο πετυχημένες στιγμές της σατιρικής εκπομπής.

Το τρέιλερ της σατιρικής εκπομπής αναφέρεται στις best off στιγμές που θα προβληθούν το Σάββατο στις 21:00 (Α’ Μέρος) και την Κυριακή στις 18:45 (Β’ Μέρος). Η πρεμιέρα με τα νέα επεισόδια για πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 21:00.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι «Δέκα Mικροί Μήτσοι» βγήκαν στον αέρα το 1992 μέχρι

το 2004, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με συνολικά 48 επεισόδια και αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο δημιουργός τους, Λάκης Λαζόπουλος έγραφε τα σενάρια και πρωταγωνιστούσε, πλαισιωμένος από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως ο Τάσος Παλαντζίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, η Σοφία Φιλιππίδου, η Υρώ Μανέ, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Μαρία Γεωργιάδου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Χρήστος Ευθυμίου, ο Δημήτρης Σταρόβας και άλλοι.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» ήταν μία από τις μακροβιότερες – μη καθημερινές- τηλεοπτικές σειρές, από την οποία πέρασαν από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού κόσμου, όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Θανάσης Βέγγος, ο Κώστας Χατζηχρήστος, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Χαρούλα Αλεξίου, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Τασσώ Καββαδία,η Σπεράντζα Βρανά, η Μίλβα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Μαρία Φωκά, η Μαρία Καβογιάννη, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Τζίμης Πανούσης και πολλοί άλλοι.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, οι ανανεωμένοι και πάντα επίκαιροι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» έρχονται στον ΑΝΤ1!

Keywords
Τυχαία Θέματα