Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη στη Μύκονο – Τι συνέβη (video)

Αρκετές διασημότητες βρίσκονται και φέτος στη Μύκονο παρά την ιδιαιτερότητα του τρέχοντος καλοκαιριού και μία από αυτές ακούει στο όνομα Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος πρωταγωνιστεί με αρνητικό τρόπο, αφού συνελήφθη. Μάλλον επειδή προκλήθηκε για την ομάδα του. 

Ο διεθνής άγγλος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε το Νησί των Ανέμων για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Μόνο που τα πράγματα εξελίχθηκαν λίγο περίεργα για τον υψηλόσωμο στόπερ σε μια από τις εξόδους του.

Περίπου στις 00.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/08), η αστυνομία παρενέβη σε μπαρ μετά από τηλεφώνημα ντόπιων για καβγά ανάμεσα σε παρέες Βρετανών.

Κατά την παρέμβαση των αστυνομικών, τρεις από τους εμπλεκόμενους Βρετανούς τους επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να προσαχθούν και στη συνέχεια να συλληφθούν, καθώς συνέχισαν για ώρα να βρίζουν και έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν και δύο εκ των αστυνομικών. Ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες ήταν ο διεθνής στόπερ της Γιουνάιτεντ…

H κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον διεθνή άγγλο άσο στα Ματογιάννια πριν συμβούν όλα αυτά:

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα Άγγλων προκάλεσε τον διεθνή ποδοσφαιριστή για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον τελικό του Europa League, μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής Δευτέρας (16/08) με 2-1 από την Σεβίλλη.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν μετά και την ήττα από την Σεβίλλη, τρεις αποκλεισμούς φέτος, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στους ημιτελικούς τόσο του κυπέλλου Αγγλίας όσο Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Χάρι συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές Αρχές

Σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρεται στη σύλληψη του αρχηγού της ομάδας Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο το ξημέρωμα της Παρασκευής αφού φαίνεται πως διαπληκτίστηκε και επιτέθηκε σε αστυνομικούς έξω από μπαρ έπειτα από καβγά με άλλη παρέα Βρετανών.

«Ο σύλλογος έχει ενημερωθεί για ένα φερόμενο επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο χθες βράδυ. Έχουμε επικοινωνήσει με τον Χάρι και συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές Αρχές. Σ’ αυτό το στάδιο δε θα σχολιάσουμε περαιτέρω», αναφέρεται στην ανακοίνωση του βρετανικού συλλόγου, που αποκλείστηκε από τον τελικό του Europa League από τη Σεβίλλη την Κυριακή (16/08).

BREAKING: Harry Maguire ‘arrested in Greece’ for ‘attacking police in a fight.’https://t.co/GWHW6R4o8S

— SPORTbible (@sportbible) August 21, 2020

Ο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στον νησί των Ανέμων εδώ και λίγες ημέρες, έχοντας μαζί του και τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του Φερν Χόκινς.

Manchester United have been made aware of an “incident” involving Harry Maguire in Mykonos on Thursday night.

Sky Sports News (@SkySportsNews) August 21, 2020

Man United captain Harry Maguire is ‘arrested in Mykonos for attacking police after fight outside bar’ https://t.co/eSYenKNi9t pic.twitter.com/riQLpiZx6h

— MailOnline Sport (@MailSport) August 21, 2020

Manchester United captain Harry Maguire is ‘arrested on Greek island of Mykonos for attacking police after fight outside bar’ https://t.co/KkMcZoV6Gb

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) August 21, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα