Ο ανάγωγος της Κυριακής: Ο Κάπταιν Συμφοράς!!!

Ωχ Θεέ μου, τι γκαντέμης είναι αυτός; Δεν υπάρχει μία συμφορά που δε μας βρήκε από την ώρα που πάτησε το πόδι του.

@
Ναι ξέρω. Είναι πολύ ικανός να διαχειριστεί τη συμφορά. Ακριβώς όπως ο νεκροθάφτης είναι πολύ ικανός να διαχειριστεί το πτώμα. Αλλά απαιτείται πτώμα.

@
Κυβερνάει πτώματα. Δεν μπορώ άλλο τη μάσκα. Ταξίδευα με καράβι από την Πάτμο και για να μπορώ να βγάζω τη μάσκα έφαγα όλο το κυλικείο. Έτρωγα μέχρι την στροφή στο Σούνιο.

@
Και μου λες εμένα ότι θα κρατήσει το τετράχρονο την μάσκα. Θα πάθουν νευρική κρίση οι δάσκαλοι. «Βγάλε τη μάσκα σου και πες μου

πόσο κάνει 7 επί 9». Ξαναβάλτη βλάκα.
Του αρέσει η μάσκα του Μητσοτάκη γιατί εκπαιδεύει τον κόσμο στη φίμωση.

@
Μπήκα λίγο στη διαδικασία ν’ ακούσω αυτούς που δεν θέλουν τη μάσκα και μου σηκώθηκε η τρίχα όρθια. Ξαναβγήκαν πάλι οι περικεφαλαίες, οι μεγαλοσταυροί και ο κάθε ψεκασμένος.
Μπήκε στην εκκλησία η έρμη η μάνα μου με μάσκα και μόνο που δεν τη σάπισε στο ξύλο η παπαδιά.
«Πού πας μωρή αντίχριστη;» της είπε. «Εδώ είναι Θεός, δεν υπάρχουν μικρόβια».

@
Αλλά τους μπάτσους ο Κυριάκος τους στέλνει μόνο στα μπαρ. Γιατί τον ενοχλούν οι νέοι που τον αγνοούν. Για να τολμήσει να στείλει χωροφύλακα μέσα σε εκκλησία. Να χάσει τις ψήφους;
Αλλά βρήκαμε τώρα το τροπάριο ότι έχουμε κρούσματα επειδή γυρνάνε από διακοπές.
Θα φτάσει Δεκέμβριος κι εμείς θα γυρνάμε ακόμα από διακοπές.

@
Βγήκε ο Αμβρόσιος και είπε ότι το εμβόλιο θα συνοδεύεται και από τσιπάκι με τον αριθμό 666, δηλαδή τον αριθμό του Αντίχριστου. Το κινητό του ρε παιδί μου, παίρνεις αυτό το νούμερο και σου λέει Αντίχριστος εδώ.
Τον συνέλαβε κάνεις; Αυτός δεν διαδίδει ψευδείς πληροφορίες; Δεν παραπλανεί την κοινή γνώμη;

@
Έχουμε ξεφτιλιστεί με την αναχρονιστικότητα και έχουμε γίνει καραγκιόζηδες με το να βάζουμε τον Θεό να παλεύει με τον κορονοϊό. Κι όμως όλοι αυτοί είναι μακριά κι από το Ευαγγέλιο. Λένε στον Ιησού πήδα από το ναό του Σολομώντα και θα σε πιάσουν οι άγγελοι. Και απαντάει ο Ιησούς. Δεν αναιρείται ο φυσικός νόμος. Γιατί είναι του Θεού.

@
Οι Τούρκοι κάθε μέρα μας ανακοινώνουν πού θα μπουν και όσο αυξάνεται ο κίνδυνος, τόσο θα αυξάνονται και οι φρεγάτες. Δεν είχαμε που δεν είχαμε λεφτά σαν χώρα, όσα έμειναν θα τα κάνουμε φρεγάτες. Γαλλικές οι περισσότερες. Ε, ένα μέρος της αγάπης του Μακρόν για την Ελλάδα σίγουρα οφείλεται στις αγορές αυτές.

@
Να μην ξεχάσω. Ο Γιάννος Παπαντωνίου, ναι αυτός που ήτανε φυλακή για μίζες από εξοπλιστικά, που κάτι εκατομμύρια τα είχε ξεχάσει σε κάποιους λογαριασμούς και δεν μπορούσε να θυμηθεί ποιος τα είχε βάλει, αυτός ναι, έκανε δημόσια παρέμβαση με συστάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα που πρέπει να τρέξουμε για να μας βοηθήσουν στην κρίση με την Τουρκία.

@
Όσα χρόνια και να περάσουν κανένας δεν ξεχνάει το παλιό το επάγγελμα. Ούτε ο κομμωτής το ψαλίδι, ούτε ο μιζαδόρος τη μίζα, ούτε ο αλήτης την αλητεία. Φαντάζομαι ούτε ο Μητσοτάκης τον πατέρα του.

@
Το 2021 έτσι όπως το προβλέπω θα το γιορτάσουμε μαζί με τους Τούρκους.
Δεν ξέρω σε ποιο νησί θα μπουν, δεν ξέρω σε ποια υφαλοκρηπίδα  θα κάτσουν, δεν ξέρω σε ποιον διάλογο στημένο θα μας σπρώξουν.

@
Εκείνο που σίγουρα ξέρω είναι ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα θεατρικό έργο. Με συγκεκριμένους ρόλους, με συγκεκριμένη διανομή και μόνο οι συγγραφείς γνωρίζουν τι γίνεται στο τέλος.
Τα Δωδεκάνησα θέλουν τώρα. Όλα. Όχι μόνο το Καστελόριζο.

@
Ναι ξέρω, είναι τρελός ο Ερντογάν. Να μας υπενθυμίσω ότι άλλος ένας τρελός μπήκε στην Κύπρο το 1974 κι από τότε δεν πέρασε κανένας λογικός τούρκος πρόεδρος να αποσύρει τις δυνάμεις από την Κύπρο.
Βάζουν τον τρελό να κάνει τη δουλειά και μετά οι λογικοί ακολουθούν τη συμφωνία του τρελού.

@
Ο Ερντογάν κουράζει τον στρατό μας και θα κάνει απρόβλεπτη κίνηση. Εμείς όμως σαν Έλληνες συνηθίζουμε στην ιδέα της συνεκμετάλλευσης και κάπου στην άκρη του μυαλού μας βάζουμε και τα χειρότερα.

@
Μετά το συμφωνημένο γκριζάρισμα που έγινε στα Ίμια από την μεγαλύτερη μαϊμού της ιστορίας, η οποία φέρει το όνομα Σημίτης, γκριζάρισε και επί Μητσοτάκη η υφαλοκρηπίδα μας. Κατά πως είπε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, τον οποίον ξαπόστειλαν άρον άρον.

@
Διότι αυτό πώς να το περιμένει ο Κυριάκος; Οι δημοσιογράφοι είναι απαξάπαντες στην υπηρεσία του, κανονικοί υπάλληλοι της Νέας Δημοκρατίας και βρέθηκε ο δικός του άνθρωπος να πει την αλήθεια. Όμως η αλήθεια όσο και να την κρύψεις, θα βγει σαν λάβα  από ηφαίστειο και θα τους σκεπάσει όλους.

@
Εδώ είμαστε.
Διαβάζετε γκάλοπ, αλλά το καπάκι της κατσαρόλας είναι έτοιμο να εκραγεί από την ασφυξία του λιβανίσματος.

@
Προς νέα εθνική συρρίκνωση; Η καημένη η Γιάννα Αγγελοπούλου ότι που ανέλαβε να κάνει τις εκδηλώσεις για το ‘21. Αφού μας καταχρέωσε με τον Σημίτη, με τους Ολυμπιακούς της αγώνες που κι αυτοί συνέβαλαν στο χρέος που μας οδήγησε στο ΔΝΤ, θα βγει με το πολυτελές της σκάφος ως Χρυσοδαρμένη Μπουμπουλίνα ν’ αντιμετωπίσει την τουρκική φρεγάτα.

@
Ε, όχι. Δεν έχει μαζευτεί όλη η  ξεφτίλα στο Big Brother. Είναι διάχυτη κυρίως στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα. Εκεί όπου το σκύψιμο, το γλείψιμο και η υποταγή ονομάζεται και Πολιτισμός. Τώρα από πότε οι  υποταγμένοι έγιναν και πολιτισμένοι, ένας Λιγνάδης το ξέρει.

@
Αυτός ο Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ντε, που ήθελε να φιλήσει τον Κυριάκο που του έδωσε το Εθνικό Θέατρο ν’ ανεβάζει τις παραστάσεις του με χρήματα του ελληνικού λαού, και φίλαγε την Ακρόπολη μπροστά στα μάτια των θεατών της Επιδαύρου. Πόση ξεφτίλα χωράει σ’ έναν μορφωμένο;

@
Διώξανε τον κρητικό από το Big Brother, αυτόν που δεν ήξερε που ν’ αδειάσει το πακέτο του. Αλλά τα λόγια του τα αφήσανε ν’ ακουστούν. Όχι τυχαία. Ασφαλώς και η εκπομπή αυτή πρέπει να τελειώσει. Και ένας τρόπος υπάρχει. Να σταματήσουμε να τη βλέπουμε.

@
Ωραία να πάρουμε το κοντρόλ στα χέρια μας. Το πνευματο -κοντρόλ.
Η κοινωνία έχει αφήσει τους ηλίθιους να έχουν πάρει το τιμόνι της χώρας στα χέρια τους. Πού μπορεί να πάει ένα λεωφορείο όταν δεν έχει οδηγό, όταν το αρπάζει ένας μ@λάκ@ς χωρίς δίπλωμα και το τρέχει; Που;

@
Ώρα να συνέλθουμε από τον λήθαργο.
Τηλεφωνούμε στα κανάλια, ασταμάτητα γράφουμε στους λογαριασμούς μας, παντού, τηλεφωνούμε στα δελτία ειδήσεων, δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί. Κανέναν.

@
Τραγουδούσαν «Bye Bye Moria» οι πρόσφυγες και μετανάστες. Έχουμε απορίες; Ξέρουμε ότι κάθε φυλακισμένος θα τραγουδούσε αν η φυλακή του γκρεμιζόταν. Ακόμα κι αν θα τον συλλάμβαναν σε λίγο. Ευτυχώς που η χώρα έχει καλοκαίρι ακόμα και μπορούν για κάποιες μέρες να βρίσκονται στον δρόμο. Άντε να σου τύχει αυτό στη Γερμανία, θα σε περιμένει το ψωλόκρυο.

@
Δράμα για όλους. Αλλά πρώτα απ’ όλα γι’ αυτούς που οι πόλεμοι τους ξεριζώνουν απ’ τις χώρες τους κι αναγκάζονται να στοιβάζονται σαν φυλακισμένοι μέσα σε κλειστές δομές, περιμένοντας τους Ευρωπαίους να σκεφτούν τι θα τους κάνουν.
Τι μπορούν να κάνουν κι οι άνθρωποι του νησιού; Να σηκώσουν την ανημποριά της κυβέρνησης και την ανημποριά όλης της Ευρώπης;

@
Μέτρον δε πάντων άνθρωπος.

@
Βρήκαν τρόπο να εξοντώσουν την Τουλουπάκη, τη μόνη εισαγγελέα γυναίκα που σήκωσε ανάστημα στους πολιτικούς και στη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία τη Novartis. Την πατάνε αλύπητα κάτω. Με τη χαμογελαστή κουμπάρα, τη Φώφη, τη μία μέρα να ζητάει το κεφάλι της Τουλουπάκη και την άλλη μέρα ο Κυριάκος της να της το δίνει.
Πόση ντροπή για τη Φώφη; Πόση  ντροπή για το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, που το πήραν οι αρχιανίκανοι και το κάναν παράρτημα της Νέας Δημοκρατίας;

@
Πολύ καλά τους κάνει ο Κυριάκος. Να κάνουμε κι άλλη καμπάνια ενημέρωσης είπε η Φώφη στη Βουλή. Δηλαδή να δώσουμε κι άλλα λεφτά στα κανάλια να μας υμνούν.
Γιατί και τη Φωφίτσα, τη «μαντάμ ανύπαρκτη», τρέχουν και τη γλείφουν τα ΜΜΕ.
Στα ώπα ώπα την έχουν τη Φιλιππινέζα του Κυριάκου.

@
Αλλαγές έκανε μετά από σχεδόν ένα χρόνο σιωπής ο ΣΥΡΙΖΑ. Έβαλε καινούργια πρόσωπα ευτυχώς. Δυστυχώς δεν ξεφορτώθηκε τα παλιά. Τους άλλαξε μόνο θέση.
Αλλά ο νόμος της βαρύτητας είναι αξεπέραστος. Όταν τα βαρίδια τα μετακινείς σε άλλες τσέπες το σακάκι συνεχίζει να ζυγίζει το ίδιο.

@
Απομένει οι καινούργιοι που μπήκαν να κινήσουν το βραδυκίνητο τρένο του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά. Ευτυχώς ο Τσακαλώτος μπήκε πίσω από τις κουρτίνες, γιατί ήταν από τους πρωταίτιους φταίχτες αυτής της ήττας, με τη διάλυση της μεσαίας τάξης που επέβαλε με τη χειρότερη υπερφορολόγηση που γνώρισε ο τόπος.

@
Που ακούστηκε να αποφορολογεί η Δεξιά και να υπερφορολογεί η Αριστερά;

@
Εννιά χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο Βενιζέλος έβαλε τον έκτακτο φόρο ΕΝΦΙΑ.
Όσο έκτακτος ήταν ο φόρος, τόσο έκτακτες κι οι κατάρες που τον συνοδεύουν.
Ρήμαξε τις περιουσίες των Ελλήνων. Διέλυσε τα σπίτια όλων.

@
Ο Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη απάλυνε τον πόνο. Αλλά η γκαντεμιά του θα προκαλέσει κι άλλον πόνο. Το λέω εγώ, ο ανάγωγος. Ρε τον έχει φοβηθεί το σύμπαν.

@
Δεν θα κερδίσουμε κανέναν πόλεμο με περισσότερες φρεγάτες.
Από την ώρα που δεν είμαστε σύνορα της Ευρώπης έχουμε τελειώσει.
Κυρία Μέρκελ ξέρετε τα σύνορα της Ευρώπης; Το Καστελόριζο ανήκει στην Ελλάδα;

@
Μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα επισκεφθεί το Καστελόριζο πρέπει σύσσωμη η Ευρώπη να στείλει από έναν υπουργό της. Έτσι απαντά η Ευρώπη στην Τουρκία. Όχι μ@λ@κίες δηλώσεις και πηγαίντε κάνετε διάλογο. Έχει πάει στη Χάγη η Γερμανία να συνεννοηθεί που είναι τα σύνορα της; Γιατί στέλνει εμάς; Επειδή έχει τρεισήμισι εκατομμύρια Τούρκους στην Γερμανία;

@
Ο Ερντογάν δεν είναι ηλίθιος. Ξέρει ότι έχει όλη την Ευρώπη στα πόδια του, πλην της Γαλλίας. Ξέρει ότι έχει να κάνει με ευρωπαϊκές κότες, τζιτζιφιόγκους και μπούληδες.
Με τρία εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες στις αποθήκες του μπορεί ν’ ανατινάξει όλες τις ισορροπίες. Γι’ αυτό η Ευρώπη έγινε ένα απέραντο κοτέτσι, με τη Μέρκελ σε ρόλο κόκορα χωρίς λειρί.

@
Πέθανε κι η γιαγιά και την έχουν 23 μέρες στο ψυγείο. Μεγάλη ουρά για να σε θάψουν.
«Εν τόπω αναψύξεως» λέει η εξόδιος ακολουθία, εν τόπω καταψύξεως η γιαγιά.
Να μπει στο χώμα να ζεσταθεί το κοκκαλάκι της!

@
Αυξάνονται οι διασωληνωμένοι. Σκούρα τα βλέπω τα πράγματα τον Οκτώβρη.

@
Ο Μητσοτάκης, όπως ο κρητικός από το Big Brother, μας άδειασε το πακέτο του, επάνω μας.
Αν το πακέτο του δεν πετύχει, ακολουθεί βιασμός.
Του κοινωνικού συνόλου βεβαίως, βεβαίως!

@
Βλέπω τον πόνοοο να ‘ρχεται.

Keywords
big brother, bye bye, φίμωση, ιησούς, ελλαδα, οφείλεται, μίζα, υφαλοκρηπίδα, θεατρο, κυπρος, γκαλοπ, νέα, χρεος, ΔΝΤ, big, brother, Ακρόπολη, bye, καλοκαιρι, δραμα, εταιρεία, novartis, παπανδρεου, βουλη, μμε, συριζα, βενιζελος, ενφια, θεσσαλονικη, μερκελ, ηλίθιος, γαλλια, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, ολυμπιακοί αγώνες, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, ητανε μια φορα, κοινωνια, ιησούς, χωρες, γερμανια, γυναικα, δουλεια, δωδεκανησα, εθνικη, εθνικο θεατρο, ηφαιστειο, ιμια, μμε, νησι, ξυλο, σουνιο, υφαλοκρηπίδα, ψυγειο, ωπα, ωπα ωπα, ωρα, αγωνες, αλητης, ανθρωπος, γινει, γινεται, δυστυχως, δηλωσεις, διπλωμα, εγινε, ειπε, υπαρχει, εκκλησια, εμειναν, εμβολιο, ερντογαν, εταιρεία, ετοιμο, ευαγγελιο, ευρωπη, ιδεα, ιδιο, ηλίθιος, υπηρεσια, θεε μου, θεος, ιησου, καστελοριζο, κινητο, κινηση, κομμα, κουρτινες, λεφτα, λεωφορειο, λογια, ληθαργο, μακρια, ματια, μίζα, μητσοτακης, μιζες, ντροπη, ξερετε, ξεφτιλα, ονομα, οφείλεται, παιδι, προγραμματα, ρολο, σιγουρα, σημιτης, σπιτια, συμπαν, τουρκια, τρενο, τρια, φυλακη, φίμωση, φωφη, χαγη, χειροτερα, χωμα, αγγελοι, αγορες, αλητεια, αμβροσιος, ανηκει, brother, bye, big, εθνικο, χωρα, κοτετσι, κοτες, κυριακου, μπροστα, novartis, ουρα, πακετο, ποδια, τρελος, τρελο, βεβαιως, χερια, γιαγια
Τυχαία Θέματα