Ο ανάγωγος της Κυριακής: Put down the lock down!

Αν καθώς οδηγείς δεις μια αγελάδα να πετάει στον αέρα, μην απορήσεις, μην τρομάξεις, μην τηλεφωνήσεις. Είμαστε στο 2020 και κυβερνάει ο Μητσοτάκης.

@
Με κλειστά τα στόματα των αντιπάλων του, με φιμωμένους το σύνολο των πολιτών, με διατεταγμένους τους δημοσιογράφους, ηγεμονεύει μέσα σε μια νοσηρή ατμόσφαιρα στη χειρότερη ομολογουμένως παγκόσμια ταραγμένη στιγμή της ιστορίας.

@
Με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πλήρως υποταγμένα, ελέγχει την εικόνα του με αξιοθαύμαστη ικανότητα, αντίστοιχη του Πούτιν.
Αυτό δεν σημαίνει

ότι είναι ανίκανος, σημαίνει απλώς ότι δεν θα μάθεις ποτέ τις ικανότητες του οποιουδήποτε άλλου.
Αυτόν έχει ως ικανότερο η χώρα.
Πώς να μην πετάνε οι αγελάδες στον αέρα;

@
Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον διάλογο με την Τουρκία, θα επιμείνω ανάγωγα, με το στημένο διάλογο. Από την αρχή ο Μητσοτάκης τόνισε και η αδερφή του η καλή, ότι πρέπει να πάμε στη Χάγη. Δηλαδή «πίεσε μας Ερντογάν για να αναγκαστούμε να πάμε». Ο Ερντογάν βγήκε, είπε, εκβίασε και όταν οι Έλληνες είπαμε μέσα μας «αυτός είναι τρελός θα μας πάει σε κανέναν πόλεμο», δεχθήκαμε μέσα μας τον διάλογο.

@
Έτσι στήνονται οι λαοί στον τοίχο και πυροβολούνται.

@
Είναι μία διμερής διαφορά αυτό που έχουμε με την Τουρκία ή είναι μία ευρωπαϊκή διαφορά; Είναι ή δεν είναι σύνορα της Ευρώπης; Αν δεν είναι σύνορα της Ευρώπης τότε γιατί έχουν κουβαληθεί εδώ και επιβλέπουν τα θαλάσσια σύνορα οι Ευρωπαίοι για να μην υπάρχει διακίνηση μεταναστών;

@
Η Ευρώπη θα έπρεπε να έχει ορίσει έναν εκπρόσωπο της που να παρευρίσκεται στον διάλογο αυτόν. Δεν είναι διάλογος δύο χωρών. Είναι διάλογος της Ευρώπης και όπου ο άμεσα ενδιαφερόμενος είναι η Ελλάδα και συνομιλούν μαζί με τον Ερντογάν.

@
Ακόμα και το ότι μας στηρίζει η Γαλλία, ενώ μοιάζει να είναι σημαντικό, στην πραγματικότητα τι σημαίνει; Ότι δε μας στηρίζουν όλες οι άλλες χώρες της Ευρώπης, δεν υπάρχει μία συνολική στήριξη, αλλά μόνο μία χώρα από την Ευρώπη ενδιαφέρεται.

@
Μια Ευρώπη που γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο ανίκανη. Γινόμαστε η μακρά αποικία της Γερμανίας. Η περίοδος της αποικιοκρατίας τελείωσε και η Γερμανία βρήκε αυτόν τον τρόπο να κατακτήσει τους υπόλοιπους. Τους ενώνει μαζί της και μετά αναλαμβάνει όλα τα έργα των χωρών που μπαίνουν και σηκώνει τους προϋπολογισμούς τους.

@
Τελικά ο Χίτλερ ήταν ηλίθιος. Τόσοι πόλεμοι για να πετύχει αυτό που συμβαίνει σήμερα. Όλοι να θέλουν μόνοι τους να μπουν κάτω από την μπότα της γερμανικής Ευρώπης.

@
Η Αγγλία, όπως τότε πρώτη αντέδρασε στον Χίτλερ, πρώτη πάλι αντιδράει στην ιστορία ξηλώνοντας αργά τη γερμανική ηγεμονία.
Αλλά πάμε εδώ, στα δικά μας.

@
Βγήκε ο Μητσοτάκης έκανε διάγγελμα δεν είπε τίποτα, μάλλον είπε.
Ό,τι συμβεί δεν θα φταίει αυτός.
Μίλησε ο Πόντιος Πιλάτος πριν τη σταύρωση.

@
Απ’ την άλλη ο Τσίπρας αποφάσισε επιτέλους ξεκαθαρίσματα. Θέλει ο Τσακαλώτος χωρίς να έχει εκλεγεί αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ συνέχεια να δημιουργεί προβλήματα και να κάνει αμέσως δηλώσεις διαφοροποίησης. Στον δρόμο του Βαρουφάκη.
Σαν να είναι παιδιά που τα μεγάλωσαν τράπεζες στο Λονδίνο για να παίζουν τέτοιους ρόλους.

@
Η υπερφορολόγηση του Τσακαλώτου οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην πτώση του ΣΥΡΙΖΑ. Και την έπραξε και μιλάει κι από πάνω.
Να ξεκαθαρίσει εδώ και τώρα η κατάσταση. Ο καθένας εκεί μέσα έχει ένα βιολί, ορίζει τον εαυτό του ως σημαντικότητα, και τραβιούνται σε ανόητες συζητήσεις.

@
Ο κόσμος έφυγε. Δεν περιμένει πότε θα τελειώσετε τις μ@λακοκουβέντες.
Οι καιροί βιάζονται. Ο τόπος βουλιάζει και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σαν τα βιολιά στον «Τιτανικό», ακόμα παίζουν ευχάριστες μουσικές.

@
Ο Κικίλιας κάπου εμφανίστηκε, κάτι είπε, κανείς δε θυμάται, αλλά είναι πολύ δημοφιλής. Το μόνο που θυμάται κανείς απ’ αυτόν ως υπουργό Υγείας είναι ότι άφησε έγκυο την Μπαλατσινού.

@
Ο αριθμός των καταλήψεων στα σχολεία μεγαλώνει και το βασικό αίτημα είναι να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών στις αίθουσες. Και όχι επειδή τα παιδιά δεν θέλουν να φορούν μάσκα, όπως προσπαθούν να πουν τα πληρωμένα ΜΜΕ. Κλείστε τα δελτία ειδήσεων. Τότε θα μάθετε τι γίνεται στον κόσμο και γύρω σας.

@
Είμαστε δίπλα στους αγώνες των παιδιών. Έτσι πρέπει να είμαστε πάντα. Αυτός ο δρόμος ιστορικά είναι μονόδρομος.

@
Μα θα μου πείτε με ποιο δικαίωμα θα εμποδίσεις κάποιον να μπει στο σχολείο, να κάνει μάθημα; Με το ίδιο δικαίωμα που εμποδίζεις κάποιον χωρίς μάσκα να μπει στο σχολείο.
Μην εξαγριώνετε τα παιδιά. Μιλήστε τους.

@

@
39 ασυνόδευτα προσφυγοπούλα μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στα καμένα Βούρλα, όπου θα παραμείνουν για μικρό χρονικό διάστημα πριν μετεγκατασταθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Οι μισάνθρωποι της περιοχής, σίγουρα άνθρωποι της Εκκλησίας και τον μεγάλων σταυρών, σχημάτισαν μπλόκο και εμπόδισαν τη μεταφορά φαγητού και μετά δεν άφηναν τα παιδιά να βγουν να πάρουν το φαγητό τους. Το τι έγινε δείτε στο παρακάτω βίντεο.

@
Πάμε να γελάσουμε τώρα με τον «Μεγάλο Περίγελο».
«Βγήκε και δε βγήκε» ο μεγάλος περίπατος μας είπε ο αποτυχημένος δήμαρχος Μπακογιάννης. Να ρωτήσω κάτι εγώ ο ανάγωγος; Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε, βγήκαν ή δεν βγήκαν απ’ τις τσέπες μας; Ή βγήκαν και δεν βγήκαν κι αυτά.

@
Έχει πάρει η οικογένεια Μητσοτάκη τον τόπο και τον χτυπάει κάτω σαν χταπόδι.

@
Εδώ ο περίπατος του Κυριάκου στην Καρδίτσα. Όχι δεν τον έδειξαν οι τηλεοράσεις. Τρελές είναι; Να τους κόψει ο Πέτσας μετά από τη χρηματοδότηση; Είναι καιρός για τέτοια;
Κι όμως αυτό συνέβη κι ας μην το είδατε.

@
Αυτό το βίντεο που είδατε λέγεται «αρρυθμίες». Έτσι χαρακτήρισε το εκρηκτικό αυτό κλίμα στην Καρδίτσα η «Καθημερινή». Ό,τι έγινε στην Καρδίτσα φταίνε οι «αρρυθμίες» του Κώστα Τσιάρα, του υπουργού Δικαιοσύνης που είναι από την Καρδίτσα. «Αρρυθμίες». «Καθημερινή» είναι δεν μπορεί να μην ξέρει τις λέξεις.

@
Φοβερό είναι να μαθαίνεις τόσα γράμματα και να χρησιμοποιήσεις άλλη λέξη απ’ αυτή που χρειάζεται, απ’ αυτή που ανήκει στα γεγονότα.

@
Η Μενδώνη είναι η πρώτη υπουργός πολιτισμού που πραγματικά μισεί τον Πολιτισμό.
Εκτός από τον Μαρκουλάκη δε νομίζω να τη δεχτεί κάποιο άλλο θέατρο. Ψέματα. Το Εθνικό, εκεί που έχει μπει ο κολλητός του Μαρκουλάκη. Γενικά όπου διευθύνουν τα Μαρκουλάκια, εκεί θα μπαίνει.

@
Είναι στο χώρο της πολιτικής και κατηγορεί τον χώρο του θεάματος για «μαύρη» οικονομία. Νομίζω η λέξη ντροπή ντρέπεται και να μπει στο στόμα της. Ο κόσμος της τέχνης βράζει και μένει λίγος καιρός να τιναχτεί το καπάκι. Απλά είναι η περίοδος μακαρθισμού και όποιος αντιδράσει μπορεί να κόβεται από τις σειρές και να μένει χωρίς δουλειά. Και μετά μόνο αν προσκυνήσει τον Μαρκουλάκη.

@
Πάνε και οι μπύρες από τα περίπτερα της γειτονιάς. Μας τα έκλεισε όλα.
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο πολύ καιρό οι περιπτεράδες είχαν γίνει μπάρμαν.
Ξέρω έναν, δεν θέλω να τον «δώσω» τον άνθρωπο, έφτιαχνε και κοκτέιλ σε περίπτερο σε πλατεία!
«Ένα κουτί καπότες, ένα μοχίτο, ένα ουίσκι σε χαμηλό πλαστικό παρακαλώ». Τέτοια κατάσταση .

@
Put down the lockdown!

@
Πάμε πλατεία;
Το σύνθημα των «Δέκα μικρών Μήτσων» της δεκαετίας του ‘90 ξανά στην επικαιρότητα. «Πάμε πλατεία», είπε ο ένας. «Της έχουνε βάλει κορδέλα η αστυνομία και την έχουνε κλείσει». «Ωραία» του λέει άλλος, «πάρε ένα ψαλίδι να την κόψουμε να την εγκαινιάσουμε».
Κάλεσε και φωτογράφους.

@
Άλλη μια ανούσια Κυριακή έφτασε.
Φεύγουν τα χρόνια χωρίς νόημα.
Με μια αφόρητη γ@μημένη πίεση!

Keywords
put, put, η καθημερινή, σημαίνει, ελλαδα, γαλλια, ηλίθιος, τσιπρας, συριζα, τραπεζες, σχολεια, μμε, ρωτήσω, καιρος, θεατρο, κινηση στους δρομους, κικιλιας, κλειστα σχολεια, Καλή Χρονιά, ξανα, χωρες της ευρωπης, βιντεο, χωρες, αστυνομια, γερμανια, δουλεια, κλειστα τα στοματα, λονδινο, μμε, οικονομια, περιοδος, χιτλερ, χταποδι, ψεματα, αγελαδα, αγελαδες, αγωνες, απλα, ατμοσφαιρα, φαγητο, γεγονοτα, γινει, γινεται, διαστημα, δειτε, δηλωσεις, δρομος, εγινε, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκρηκτικο, εργα, επρεπε, ερντογαν, ευρωπη, εφυγε, ηγεμονια, ιδιο, ηλίθιος, εικονα, καμενα βουρλα, καρδιτσα, κλιμα, κοκτειλ, μητσοτακης, μπλοκο, μικρο, μοχιτο, μπυρες, νοημα, ντροπη, ξενοδοχειο, παντα, οικογενεια, ουισκι, παιδια, παμε, πουτιν, προβληματα, ρωτήσω, σειρες, σιγουρα, συνεχεια, στομα, σχολειο, τουρκια, φταιει, χαγη, βιολι, ανηκει, δικαιωμα, ειπαμε, εθνικο, χωρα, κυριακου, κυριακη, λεξεις, μοιαζει, οπως τοτε, ποντιος, σημαίνει, τηλεορασεις, τρελος, θελω να, υγειας
Τυχαία Θέματα