Ο Αιμ. Λιάτσος καταγγέλλει παρεμβάσεις στην εκπομπή του από τον Άδωνη

Στην αποκάλυψη ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε παρεμβάσεις στην εκπομπή του, μέσω ισχυρών φίλων του, προχώρησε χθες ο Αιμίλιος Λιάτσος.

Με αφορμή ένα retweet του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο έκανε λόγο για «έμμισθα τετράποδα της Kontra News», ο παρουσιαστής της εκπομπής «Kontra 24» είπε: «Εγώ αυτό το πράγμα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Τον φιλοξένησα πολλές φορές. Του έδωσε

την εκπομπή για συνέντευξη δίωρη, τουλάχιστον 5 με 6 φορές. Έφτασε να παίρνει τηλέφωνα σε… ισχυρούς για να κάνουν κουμάντο στην εκπομπή μου. Κουμάντο στην εκπομπή μου κάνω μόνο εγώ. Όπου και αν πάρεις τηλέφωνο, όποιον και να παρακαλέσεις για να βγεις στην εκπομπή, δεν υπάρχει περίπτωση, αν δε θέλω εγώ να βγεις ποτέ».

Και συνέχισε: «Όταν του έστελνα email για να βγει στην εκπομπή μου με καλεσμένους, απαιτούσε πρώτα να του κάνω τετ-α-τετ συνέντευξη! Στον συγκεκριμένο κύριο που λέει τετράποδα τους δημοσιογράφους του KONTRA συνέντευξη δεν του κάνω ποτέ και δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στην εκπομπή κι ας πάει όπου θέλει».

Ο Αιμίλιος Λιάτσος έπαιξε, επίσης, ένα βίντεο στο οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης έβριζε τον Κώστα Καραμανλή και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση, ενώ δεσμεύτηκε ότι αν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν ζητήσει συγγνώμη θα συνεχίσει να παίζει καθημερινά βίντεο από παλιότερες δηλώσεις του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Ο άνθρωπος δεν πάει καλά. Εγώ δεν πάω στην εκπομπή του και ας με παρακαλάει, όχι το ανάποδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα