Αυτές οι εικόνες φανερώνουν το αληθινό πρόσωπο του ποδοσφαίρου

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε σε γήπεδα της χώρας μας και της Τουρκίας όμορφες εικόνες, που δείχνουν το αληθινό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Εικόνες που αξίζει να δείχνουμε, μήπως ακόμα περισσότεροι δουν τον αθλητισμό με αγάπη και όχι με μίσος.

Πριν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (1-1) στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη Κυριακή (3/2) οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων συναντήθηκαν στη έξοδο από τα αποδυτήρια,

όπου ασπάστηκαν μεταξύ τους μέσα σε ένα όμορφο κλίμα. Κάτι που παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Από τις στιγμές που δεν καταγράφουν οι κάμερες #PAOK #TheFutureIsHere #AEKPAOK pic.twitter.com/bhpDKuI58i

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 4 Φεβρουαρίου 2019

Μία μέρα νωρίτερα, ο Κώστας Μήτρογλου στο ντεμπούτο του με τη Γαλατασαράι ήρθε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος μετά τον αγώνα έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον 31χρονο στράικερ. Ο διεθνής μπακ φιλοξένησε τον πρώην επιθετικό της Μαρσέιγ στο γήπεδο της Αλάνιασπορ και μετά τον αγώνα οι δυο τους τα είπαν για πολλή ώρα. Έχουν, άλλωστε, πολύ καλές σχέσεις, αφού… συνυπάρχουν και στην εθνική ομάδα.

Σχετική φωτογραφία ανέβασε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στο instagram με το εξής μήνυμα: «Θα μας κάνεις περήφανους κ στην Τουρκία! Καλή επιτυχία Κώστα!Σιδερένιος κ πρωταθλητής!». Αυτά έγραψε ο Γιώργος Τζαβέλλας για τον πρώην στράικερ του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα