Ντροπή, οπαδοί της Λάρισας βεβήλωσαν το μνημείο του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Τη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν χάσει τη ζωή τους σε δυστύχημα στα Τέμπη προσέβαλαν κάποιοι, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι του Δικέφαλου του Βορρά στην πόλη της Θεσσαλίας για τη Superleague.

Συγκεκριμένα, οπαδοί της ΑΕΛ βεβήλωσαν το μνημείο για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ.

Κίνηση που μόνο ντροπή προκαλεί. Το γεγονός καταδίκασε η ΑΕΛ με οργισμένη ανακοίνωση, ενώ θέση πήρε μέσω του instagram και ο Γιώργος Σαββίδης.

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί έγραψαν συνθήματα στο μνημείο για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ. Όπως είπαμε, με ανακοίνωση τους, η διοίκηση της ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας προσωπικά καταδίκασαν αυτή την πράξη, τονίζοντας πως άτομα με τέτοια συμπεριφορά πρέπει να τίθενται εκτός ποδοσφαίρου. Και φέτος κανείς δεν ξέχασε τα παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή.

Η ανακοίνωση των «βυσσινί» αναφέρει:

«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη αντίθεση μας στην ακραία ασεβή, για τη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, ενέργεια ορισμένων αλητών, που αυτοχαρακτηρίζονται ως οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, να γράψουν συνθήματα στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Οι πραγματικοί οπαδοί μας (οικογένειες που γεμίζουν κάθε Κυριακή το γήπεδο) δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους αλήτες – επαγγελματίες οργανωμένους οπαδούς και γι αυτό το λόγο τους έχουμε θέσει εκτός της οικογενείας της ΑΕΛ.

Λυπούμαστε ειλικρινά γι αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια και την αποδοκιμάζουμε πλήρως.

Οι δήθεν οπαδοί της ΑΕΛ που κάνουν αυτές τις ενέργειες και βεβηλώνουν μνημεία, αλλά και οι δήθεν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίζουν και βεβηλώνουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπλιώνα, δεν έχουν ούτε τα συναισθήματα ούτε τα χαρακτηριστικά του αγνού οπαδού και πρέπει τόσο η οικογένεια του ΠΑΟΚ όσο και η δική μας οικογένεια να πάρουμε επίσημη θέση και να τους θέσουμε εκτός ποδοσφαίρου.

Σήμερα αγωνίζονται δύο ιστορικές ομάδες που έχουν τον ίδιο αριθμό Πρωταθλημάτων, έχουν κατακτήσει Κύπελλα και εκπροσωπούν αξίες που δεν έχουν καμία σχέση με αλήτες και των δύο ομάδων».

Ο Γιώργος Σαββίδης τοποθετήθηκε διαδικτυακά με μήνυμά του γι’ αυτό το πολύ θλιβερό γεγονός, σημειώνοντας: «Όσο πιο πολλά μαθαίνω για τους ανθρώπους, τόσο πιο πολύ μου αρέσει ο σκύλος μου». Λίγο αργότερα επανήλθε, τονίζοντας: «Βλέπω ανθρώπους αλλά όχι ανθρωπιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα