Formula 1: Κυριάρχησαν Χάμιλτον και Mercedes στον υπ΄ αριθμόν 1.000 αγώνα (video)

Αυτή τη φορά η Mercedes ήταν κυρίαρχη και ο Λιούϊς Χάμιλτον εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την αδιαμφισβήτητη υπεροχή της ομάδας του, στον 1000ό αγώνα της ιστορίας πήρε δια περιπάτου τη νίκη στο Grand Prix της Κίνας, με τον Βάλτερι Μπότας να συμπληρώνει το 3ο φετινό 1-2 των ασημένιων βελών. Ανέβηκε στο βάθρο ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής επικράτησε στην Σανγκάη που ήταν ο τρίτος αγώνας του εφετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος

της F1 και ο υπ΄ αριθμόν 1.000 στην ιστορία της διοργάνωσης. Κάτι που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη του βρετανού «πιλότου» αλλά και της Mercedes.

PROST LE BAJA LA BANDERA A HAMILTON EN CHINA GP 1000 DE LA HISTORIA pic.twitter.com/4MMOtQuNml

max lefeld (@BurgosXam) 14 Απριλίου 2019

Οι δύο Mercedes ήταν εκ νέου στο δικό τους αγώνα στην Κίνα, η Ferrari τα έκανε… μαντάρα με τα team orders και, κάπως έτσι, ο Λιούις Χάμιλτον νίκησε πανεύκολα, περνώντας για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο «πιλότος» της Mercedes μετράει πλέον δύο νίκες στο πρωτάθλημα, πέρασε άφησε στην δεύτερη θέση τον φινλανδό «ομόσταυλο» του, Βάλτερι Μπότας, ο οποίος εκκίνησε από την pole position. Στην τρίτη θέση, τερμάτισε ο Γερμανός, Σεμπάστιαν Φέτελ (Ferrari) και ακολούθησαν ο Ολλανδός, Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), ο Μονεγάσκος, Σάρλ Λεκλέρκ (Ferrari) και ο Γάλλος, Πιέρ Γκασλί (Red Bull).

Hamilton in Çin deki 6.zaferi. #formula1 #formula #hamilton #live #video #vettel #bottas #finland #mehmethilmi19 #mercedes #china #ferrari #türkiye #İstanbul #today #Üsküdar #likeforlike #now #like4like #instagram #england

Keywords
Τυχαία Θέματα