Νησιώτες μπούκαραν σε ξενοδοχείο όπου έμεναν ΜΑΤ και στη Λέσβο: Έκαψαν τα πράγματά τους

Εισβολή σε ξενοδοχείο όπου έμεναν αστυνομικοί των ΜΑΤ και στην Λέσβο έγινε στις 6:30 το απόγευμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό ομάδα ατόμων εισέβαλε σε ξενοδοχείο στη Γέρα την ώρα που οι αστυνομικοί έλειπαν καθώς βρίσκονταν σε υπηρεσία, άνοιξαν τα δωμάτια και έβγαλαν τα προσωπικά τους είδη έξω στο δρόμο όπου τους έβαλαν φωτιά.

Αντίστοιχες εικόνες με αυτές της Χίου

Υπενθυμίζεται ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και το μεσημέρι της Τετάρτης στη Χίο όπου ομάδα κατοίκων που συμμετείχαν στη

μεγάλη διαδήλωση κατά των κλειστών δομών, εισέβαλαν στο Ξενοδοχείο «Ερύθα» και στη συνέχεια στα δωμάτια όπου φιλοξενούνται αστυνομικοί. Εκεί, ξυλοκόπησαν δυνάμεις ασφαλείας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν εννιά αστυνομικούς ενώ πέταξαν τα πράγματά τους από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα.

«Εμπόλεμη ζώνη» η Μυτιλήνη

Οι συγκρούσεις ανάμεσα στους νησιώτες και τα ΜΑΤ συνεχίζονται για άλλη μία ημέρα. Νωρίτερα, πολίτες με όπλα στα χέρια τραυμάτισαν νωρίς το απόγευμα δυο αστυνομικού στα πόδια με σκάγια.

Από το απόγευμα εγκλωβισμένες στο στρατόπεδο Κυριαζή στην περιοχή Παναγή βρίσκονται έξι διμοιρίες των ΜΑΤ. Το συγκεντρωμένο πλήθος έχει ανάψει φωτιές, κάποιοι έσπασαν την πύλη του στρατοπέδου, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ακούγονται και πυροβολισμοί. Αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν ενώ τα ΜΑΤ αποχωρούσαν από τις περιοχές που έγιναν νωρίτερα τρομερά επεισόδια και την κυβέρνηση να προσπαθεί την αποκλιμάκωση της έντασης.

Πηγή: Νησιώτες μπούκαραν σε ξενοδοχείο όπου έμεναν ΜΑΤ και στη Λέσβο: Έκαψαν τα πράγματά τους - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα