Νέος «καυγάς» ανάμεσα σε Θεοδωράκη και Γεννηματά για τον… σοσιαλισμό (video)

Αφορμή για να ξεσπάσει ένας νέος «καυγάς» με τη Φώφη Γεννηματά, έγινε ένα «τιτίβισμα» του Σταύρου Θεοδωράκη σχετικά με την εκλογή του νέου επικεφαλής των σοσιαλιστών στη Γαλλία.

«Στην Γαλλία οι σοσιαλιστές δεν φοβούνται τις κάλπες. Η ηγεσία βγαίνει από την κοινωνία & όχι από συνέδρια & παζάρια κομματικών μηχανισμών», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

ο επικεφαλής του Ποταμιού, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τις αντίστοιχες διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Στην Γαλλία οι σοσιαλιστές δεν φοβούνται τις κάλπες. Η ηγεσία βγαίνει από την κοινωνία & όχι από συνέδρια & παζάρια κομματικών μηχανισμών.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 23 Ιανουαρίου 2017

Λίγο αργότερα από το tweet του Σταύρου Θεοδωράκη, ήρθε η απάντηση από κύκλους της Φώφης Γεννηματά, οι οποίοι επισήμαναν:

«Υπενθυμίζουμε προς όλους όσους συζητούν τον τρόπο εκλογής Επικεφαλής του φορέα της Κεντροαριστεράς ότι παραβιάζουν ανοιχτές θύρες. Η πρόταση της Φώφης Γεννηματά ένα χρόνο πριν ήταν σαφής: Εκλογή Επικεφαλής από την κοινωνία με ανοιχτές, δημοκρατικές, διαφανείς διαδικασίες. Τόσο απλά!», το σχόλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Υ.Γ: Πάντως, η «αγωνία» των δύο κομμάτων για τον… σοσιαλισμό, θυμίζει κάτι από τον αγώνα του άλλοτε κραταιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Γιάννου Παπαντωνίου…

Keywords
Τυχαία Θέματα