Νεκτάριος Σφυράκης: Ο σάλος μετά τις δηλώσεις τους για τους αλλοδαπούς και η κωλοτούμπα (video)

Ο Νεκτάριος Σφυράκης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του για το εκπαιδευτικό σύστημα εκφράζοντας την ενόχλησή του για την εισχώρηση των παιδιών των αλλοδαπών στα σχολεία.
«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Εγώ φεύγω από εκεί και έρχομαι στο Παλαιό Φάληρο, στο ιδιωτικό σχολείο, όχι τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που είμαι, έχει πάρα πολλά προβλήματα. Και χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προφυλάξω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος. Είμαστε μέσα με μία πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου και τα παιδιά αυτά, που ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει την οποιαδήποτε παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες και στις συνθήκες», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Το μεσημέρι της Παρασκευής βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κάνοντας μια ωραιότατη κωλοτούμπα και φανερά εκνευρισμένος με την εκπομπή που έκανε τις δηλώσεις υποστηρίζοντας πως παραποίησαν όσα είπε και πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Πηγή: Νεκτάριος Σφυράκης: Ο σάλος μετά τις δηλώσεις τους για τους αλλοδαπούς και η κωλοτούμπα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα