Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 30χρονου δικηγόρου στα Τουρκοβούνια – Είχε μιλήσει με φίλο του πριν την εξαφάνιση

Το πτώμα 30χρονου δικηγόρου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στην οδό Αττικού Άλσους, στα Τουρκοβούνια. Ο 30χρονος δικηγόρος, που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης.

Ένα πρώτο στοιχείο που ερευνούν οι Αρχές και μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση ήταν το γεγονός ότι ο 30χρονος δικηγόρος ασχολούνταν με βαριές ποινικές υποθέσεις του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό και τώρα εξετάζονται τώρα όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αρπαγής και δολοφονίας

του. Ωστόσο ακόμη επισήμως δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο δικηγόρος επικοινώνησε τελευταία φορά τα μεσάνυχτα της Τρίτης με έναν φίλο του, και τον ενημέρωσε ότι όλα είναι καλά και πως θα έβγαινε για ένα ποτό.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο 28χρονος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα γκρεμό στα Τουρκοβούνια και λίγη ώρα νωρίτερα ο αδερφός του δικηγόρου, ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, είχε δώσε κατάθεση για την εξαφάνιση του 30χρονου, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η οικογένεια του νεαρού δικηγόρου είχε ανησυχήσει καθώς εκείνος δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις.

Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα ενός άλλου αστυνομικού και οικογενειακού τους φίλου, ο οποίος κατά τύχη φέρεται να είδε το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες ο δικηγόρος, ένα Opel Astra σκούρου μπλε χρώματος, σε ένα στενό κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για αυτοκίνητο αντικατάστασης το οποίο είχε παραχωρηθεί στον 30χρονο από συνεργείο μέχρι να επισκευαστεί το δικό του. Ο αστυνομικός πλησίασε το όχημα και παρατήρησε από το τζάμι του συνοδηγού ότι πάνω στο μπροστινό κάθισμα βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου καθώς και το πορτοφόλι του, το οποίο ήταν γεμάτο χρήματα. Αμέσως επικοινώνησε με τον συνάδελφο του και αδερφό του 30χρονου προκειμένου να τον ενημερώσει.

Πληροφορίες: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα