Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Μεσσήνη

O 59χρονος φέρεται να ήταν ψυχολογικά πιεσμένος, λόγω ανεργίας και σοβαρών οικονομικών προβλημάτωνΨυχολόγος τον είχε παραπέμψει σε ψυχίατροΟ 59χρονος πυροβόλησε την Παρασκευή την 10χρονη κόρη του την ώρα που κοιμόταν και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Καινούρια στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την τραγωδία στη Μεσσήνη όπου ένας 59χρονος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, τη 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου,

ο 59χρονος φέρεται να ήταν ψυχολογικά πιεσμένος, καθώς ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ του είχε στοιχίσει πολύ και ο θάνατος της συζύγου του από καρκίνο πριν από 5 χρόνια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχε χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα και είχε επισκεφτεί γιατρό, ο οποίος του είπε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ψυχολογικό. Ο γιατρός τον προέτρεψε να αποταθεί σε ψυχίατρο και να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή, όμως, ο 59χρονος δεν ακολούθησε τις συμβουλές του.

Μετά το θάνατο της μητέρας, ο 59χρονος είχε απευθυνθεί σε κοινωνικές υπηρεσίες, για να πάρει συμβουλές για τη 10χρονη κόρη του, την οποία μεγάλωνε μόνος του.

Στο παρελθόν ήταν εργολάβος οικοδομικών μηχανημάτων και είχε απασχοληθεί για ένα διάστημα ως συμβασιούχος στο Δήμο, όμως τα τελευταία χρόνια δεν είχε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα