Ο Αρτέμης Σώρρας καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα (video)

Ο Αρτέμης Σώρρας που καταζητείται μετά την καταδίκη του επανέρχεται με βίντεο – παραλήρημαΚαταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή Λέει πως δεν παραδίδεταιΑπειλεί με μαζικές μηνύσεις

Με βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, ο καταδικασμένος σε 8 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, Αρτέμης Σώρρας λέει πως δεν πρόκειται να παραδοθεί και καλεί τους οπαδούς του σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Ο

Αρτέμης Σώρρας αναφέρεται στον κουμπάρο και μηνυτή του ως «υποκείμενο» που «εξυπηρετεί το καθεστώς», ενώ παράλληλα κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα».

Ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται ως «αυτόχθων Έλληνας ιθαγενής».

Σε ένα παραλήρημα ανάμεσα σε φωνές και απειλές καλεί τους οπαδούς του να ενωθούν γιατί αλλιώς «θα μας φάνε έναν έναν». Ο Σώρρας ξεκαθαρίζει πως δεν θα εγκαταλείψει τη χώρα και ζητά ξεσηκωμό.

«Εάν με βάλουν φυλακή να γίνει συγκέντρωση μπροστά από τη Βουλή με τα πανό σας για τα 600 δις που είναι γνήσια και δικά σας. Αυτοί παραποιούν κάθε χαρτί και κάθε νόμο. Να αποδείξω τι; Τα αποδεδειγμένα;», λέει.

Και συνεχίζει:

«Λιώστε τους στις μηνύσεις και στα δικόγραφα. Ήρθαν όλα τα φρικιά και λένε ότι να’ ναι. Σας μεταβίβασα τη δύναμη που έχω ως κράτος»

Ο Αρτέμης Σώρρας και της συζύγου του, παραμένουν άφαντοι μετά την καταδίκη τους σε οκτώ χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή, και την επιβολή 5 ετών στέρησης των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Keywords
Αναζητήσεις
artemi sorras sto youtube
Τυχαία Θέματα