Νέα αποκάλυψη για τον Νίκο Γεωργιάδη – Γνώριζαν από το 2012 για την υπόθεση

Ακόμα μία αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση παιδεραστίας στη Μολδαβία που οδήγησε στην καταδίκη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της Δράσης Αντύπας Καρίπογλου αφιέρωσε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook για την υπόθεση, από την οποία ωστόσο προκύπτει ότι – τουλάχιστον για τον ίδιο – ήταν γνωστή η εμπλοκή του Νίκου Γεωργιάδη από το 2012, πολύ πριν δηλαδή γίνουν τα δημοσιεύματα του HOT DOC που έφεραν στο φως το θέμα.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος σημειώνει, «στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 ο κ. Γεωργιάδης επρόκειτο να είναι υποψήφιος της Δράσης», ωστόσο, λόγω των παραπάνω πληροφοριών και μέχρι να λήξει η δικαστική εκκρεμότητά του, η Δράση δεν τον έκανε δεκτό.

Συνυπολογίζοντας λοιπόν τα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης στο δικαστήριο, ότι δηλαδή ήταν σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης (την εποχή ήταν σε εξέλιξη η έρευνα στη Μολδαβία), τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα: Γνώριζε ο πρόεδρος της ΝΔ για την υπόθεση; Άλλωστε στη Δράση συμμετείχε τότε και η ξαδέρφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, Και αν γνώριζε, γιατί τον επέλεξε ως σύμβουλο;

Η σχετική ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα