Η αποκάλυψη του Ντάνου: Ο αλκοολικός πατέρας, το διαζύγιο των γονιών και ο χωρισμός από τον αδελφό του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2night show» για τον λόγο που αποφάσισε να κυκλοφορήσει βιβλίο για τη ζωή του.

Αναφέρθηκε στο κομμάτι του βιβλίου που έγραψε για τους γονείς του. «Είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο κομμάτι του βιβλίου, είχα την τύχη να έχω καλούς γονείς, απλά έχουν κι αυτοί δικαίωμα να κάνουν τα λάθη τους, κανένας δεν τα κάνει όλα σωστά και μέσα σε όλο αυτό, αν εξαιρέσεις το θάνατο του πατέρα μου, δεν θα άλλαζα τίποτα. Ο πατέρας μου δεν προσπάθησε να χωρίσει την οικογένεια, προσπάθησε να αντιδράσει και κάποια πράγματα δεν ήταν ευχάριστα.

Δεν μπορώ να ξέρω τι σκεφτόταν γιατί ήμουν πολύ μικρός. Ο πατέρας μου δεν είχε γεννηθεί αλκοολικός, ήταν καθαρά συναισθηματικοί οι λόγοι. Ο λόγος που δεν θέλω να ζαλιστώ εγώ και να με δει κάποιος ζαλισμένος, είναι επειδή θέλω να έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Υπάρχει και η επόμενη μέρα που δεν μπορούμε να τα γκρεμίσουμε όλα. Το ποτό δεν σε κάνει να ξεχνάς».
Όσο για το κεφάλαιο «γυναίκες» είπε: «Το κεφάλαιο με τα κορίτσια, το έγραψα πιο ευχάριστα από όλα. Δεν ήμουν αυτό που είμαι σήμερα. Το έγραψα ως ένα μεγάλο συγνώμη σε οποιαδήποτε κοπέλα είχα συναντήσει. Νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν και κανένας άλλος. Μπορεί να μην πλήγωσα κάποιες γυναίκες επίτηδες, αλλά το έκανα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντάνου,ntanou