Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Τσιρώνης

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Γιάννης Τσιρώνης, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων για λογαριασμό των Οικολόγων Πρασίνων.

Η υποψηφιότητα του κ. Τσιρώνη επικυρώθηκε στην ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της δημοτικής παράταξης των Οικολόγων Πράσινων, που θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων. Παρόντες ήταν πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς.

dir="ltr" lang="el">Η Οικολογία παρούσα στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αθηναίων.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 /2 η ιδρυτική συνεδρίαση και διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης.
Επιλέχθηκε ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιάννης Τσιρώνης. pic.twitter.com/od7N9E68Ak

— Yannis Tsironis – Γιάννης Τσιρώνης (@TsironisGianni) 11 Φεβρουαρίου 2019

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξελέγη ομόφωνα επικεφαλής της παράταξης ο κ. Τσιρώνης, ο οποίος δήλωσε: «Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Θα δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις».

Η Οικολογία παρούσα στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Αθηναίων.

Οι οικολογικές λύσεις είναι ρεαλιστικές και μπορούν άμεσα να αλλάξουν την πόλη. Να δώσουμε φωνή στους πολίτες και τους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλύτερα από όλους, τα προβλήματα και τις λύσεις. pic.twitter.com/Pktnv7NP0u

— Yannis Tsironis – Γιάννης Τσιρώνης (@TsironisGianni) 11 Φεβρουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri
Υποψήφιος, Αθηναίων, Τσιρώνης,ypopsifios, athinaion, tsironis