«Με το… μαχαίρι στα δόντια» περιμένει ο Πάμπλο Γκαρσία την Μπενφίκα (εικόνες)

Σε λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Μπενφίκα σ’ ένα ιστορικό ματς για τα play off του Champions League και ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του, μετά το 1-1 στη Λισσαβώνα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πάμπλο Γκαρσία δημοσίευσε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram

με το σήμα του ΠΑΟΚ και ένα… κρητικό μαχαίρι, αναφέροντας: «Είμαστε έτοιμοι. Πάμε ΠΑΟΚ!».

****
Ξεχωριστό μήνυμα για το ματς έστειλε και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Μία νέα σελίδα στην ευρωπαϊκή του ιστορία είναι έτοιμος να γράψει ο παγκόσμιος ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος το βράδυ της Τετάρτης 29 Αυγούστου και ώρα 22:00 υποδέχεται στη δική του πόλη, τη Θεσσαλονίκη και στο κάστρο του, την Τούμπα, την Μπενφίκα, στο τελευταίο βήμα πριν την πολυπόθητη πρόκριση στους Ομίλους του Champions League.

Σε ένα γήπεδο, πραγματικό «καζάνι», ο Δικέφαλος του Ιβάν Σαββίδη, ο δικός μας Δικέφαλος, με τη στήριξη των χιλιάδων οπαδών του, θέλει να εκμεταλλευτεί την προίκα του 1-1 της Λισαβώνας και να πάρει στα χέρια του το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η μάνα του Συλλόγου, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, στέλνει τις θερμότερες ευχές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ούτως ώστε να υλοποιήσει ένα όνειρο πολλών ετών…

Επειδή όμως ο ΠΑΟΚ ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει σήμερα το βράδυ, πρέπει όλοι όσοι θα βρεθούμε στο γήπεδο να είμαστε προσεκτικοί. Ο ΠΑΟΚτσής ξέρει να υποστηρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση κάποιος να ξεφύγει και να δημιουργήσει πρόβλημα στο αύριο της ομάδας. Τα παιδιά μας θα κάνουν το παν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους…

Για όσους δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο γήπεδο, ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Cosmote TV και ειδικότερα από το Cosmote Sport 1.

ΠΑΟΚ εσύ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Play-offs, Champions League

Γήπεδο Τούμπας

22:00, ΠΑΟΚ – Μπενφίκα»

****
Την ευχή του για την πρόκριση πρόσθεσε σε τόσες άλλες και ο πάντα αγαπητός στον κόσμο του ΠΑΟΚ, Λίνο. Ο Βραζιλιάνος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο «συμμετέχει» στον «πυρετό» για τον μεγάλο σημερινό αγώνα με τη Μπενφίκα.

Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η βραδιά θα είναι ιστορική για τον ΠΑΟΚ μέσω του «instagram»: «Σήμερα είναι η μέρα και η νύχτα είναι κοντά! Και θα είναι μια ιστορική νύχτα. Καλή τύχη ΠΑΟΚΑΡΑ!».

Έτοιμος να γράψει ιστορία σήμερα δηλώνει, διά διαδικτύου, ο Λέο Ζαμπά, ενώ κορυφώνεται η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα… Έστειλε και αυτός μήνυμα για το σπουδαίο παιχνίδι μέσω του «instagram».

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έγραψε σχετικά με το ματς: «Ώρα να γράψουμε ιστορία! Γερά ΠΑΟΚάρα».

Η ανάρτηση του Ζαμπά:

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα