Με Πέλκα αλλά και με απουσίες η αποστολή του ΠΑΟΚ – Χωρίς Σολδάνο ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σαββατιάτικο (19/1) αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Ο Δημήτρης Πέλκας που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι κόντρα στους «κυανέρυθρους». Αντίθετα, οι Κάνιας και Κίτσιου έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών, όπως βέβαια και ο μακροχρόνια απών, Βέρνμπλουμ και ο τιμωρημένος Μάτος. Εκτός έμεινε και ο Ουάρντα λόγω ίωσης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο Χατσερίδη, Βιεϊρίνια Λύρατζη, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννη, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Ζαμπά Άκπομ, Καρέλη.

****

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος (17η αγωνιστική) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (Σάββατο 19/1) και θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου χωρίς τον τραυματία Καμαρά, καθώς και τους Σολδάνο, Τσιμίκα, Μεριά.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης οι Γαρουφαλιάς και Αγρόδημος

Ενισχύθηκε με δυο παίκτες ο Απόλλων Σμύρνης. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, παραχωρήθηκε από τον Ατρόμητο με την μορφή του δανεισμού για έξι μήνες. Ο Απόλλων ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου μέσου, Χρήστου Αγρόδημου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα της Ριζούπολης έχει κάνει δικούς της και τους Ναζλίδη και Γαρουφαλιά.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ατρόμητο, του ποδοσφαιριστή Ηρακλή Γαρουφαλιά. Γεννημένος την 1η Μαΐου 1993, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ. Στο παρελθόν έχει παίξει σε ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα, ΑΕΚ και Αστέρα Μαγούλας».

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αγρόδημου. Γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1995 στο Χέρφορντ της Γερμανίας, αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναιτωλικό, Απόλλων Λάρισας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Τύρναβο και ΑΕΛ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκτησε τον Σεργκελασβίλι

Την απόκτηση του Γεωργιανού αμυντικού, Λάσα Σεργκελασβίλι ανακοίνωσε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου εκτός από τον 27χρονο διεθνή αριστερό μπακ, έχει ήδη αποκτήσει τον Δημήτρη Μάνο δανεικό από τον Ολυμπιακό και τον Νορβηγό, Έμιλ Γιόνασεν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή Lasha Sergelashvilli.

Ο 27χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στην FK R?gas της Λετονίας τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ πριν αγωνιζόταν στην Ντιναμό Τιφλίδος και την Σαμτρέντια. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γεωργίας με την οποία μετράει επτά συμμετοχές».


«Έπεσαν» πρόστιμα από την πειθαρχική επιτροπή της Super League

Με πρόστιμα τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα για την συμπεριφορά φιλάθλων τους στα παιχνίδια του περασμένου Σαββατοκύριακου (16η αγωνιστική). Τα μεγαλύτερα πρόστιμα καλούνται να καταβάλουν ο ΠΑΣ Γιάννινα (20.000 ευρώ) για τον αγώνα με την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός (12.000) για το ματς με την Ξάνθη, ενώ από 5.000 ευρώ θα πληρώσουν Οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 16ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 13/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ.
Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 13/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 13/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/19/95249 από 14/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων (12.000,00) ευρώ
Δ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 12/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 12/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1000/3/65/5-ι’ από 14/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ
Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) καθώς και στην από 14/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000,00) ευρώ».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα