Με Ντιναμό Μπρεστ ο Ατρόμητος, με Χιμπέρνιαν ή Ρούναβικ ο Αστέρας Τρίπολης

Βατούς αντιπάλους έβγαλε η κληρωτίδα για τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, στον β’ και στον α’ προκριματικό γύρο του Europa League αντίστοιχα.

Η ομάδα του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μπρεστ, δηλαδή την ομάδα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Να αναφέρουμε ότι ο θρύλος του παγκόσμιο ποδοσφαίρου είναι πρόεδρος του συλλόγου από τη Λευκορωσία! Ο Αργεντινός υπέγραψε πρόσφατα τριετές συμβόλαιο

για να αναλάβει χρέη προέδρου! Οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στη Λευκορωσία, στις 26 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς, για τον β’ προκριματικό γύρο, θα διεξαχθεί στο Περιστέρι στις 2 Αυγούστου.

Το νικητή του ζευγαριού Χιμπέρνιαν (Σκωτία)-Ρούναβικ (Νησιά Φαρόε) για τον α΄ προκριματικό γύρο του Europa League θα βρει μπροστά του ο σύλλογος της Αρκαδίας. Ο Αστέρας Τρίπολης θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, στις 26 Ιουλίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τρίπολη στις 2 Αυγούστου.

Σε περίπτωση που οι δύο ελληνικές ομάδες καταφέρουν να συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Αστέρας έχει πολλές πιθανότητες να είναι ξανά ισχυρός, ενώ ο Ατρόμητος δύσκολα θα αποφύγει το γκρουπ των αδύναμων.

Keywords
Τυχαία Θέματα