ΠΑΟΚ: Είμαστε όλοι πρόσφυγες

Το ποδόσφαιρο ενώνει και μια τέτοια ημέρα ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα.

Μια ομάδα με προσφυγικές ρίζες, σεβόμενη το παρελθόν της, δεν θα μπορούσε να μείνει αδρανής μπροστά σε όλους αυτούς του ανθρώπους που ξεσπιτώθηκαν και δίνουν καθημερινά την δική τους… μάχη.

Μέσα από μια σειρά δράσεων στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης – μέσω του PAOK ACTION- ο ΠΑΟΚ

στέκεται στο πλευρό των προσφύγων και φωνάζει πως… είμαστε όλοι πρόσφυγες.

#PAOK supports World Refugee Day. #WeAreAllRefugees #PAOKaction pic.twitter.com/ULbEkrEUQ7

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 20 Ιουνίου 2018

Στα μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Αχμάτ Γκρόζνι, για την μεταγραφή του 19χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Λέο Ζαμπά, που αναμένεται να αποτελέσει μια μεγάλη επένδυση για τον Δικέφαλο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, καθώς οι επαφές του Δικεφάλου με την ρωσική ομάδα για την απόκτηση του, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Λέο Ζαμπά, αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική επένδυση για τους «ασπρόμαυρους», που κινήθηκαν με πλήρη μυστικότητα για την απόκτηση του από την Γκρόζνι.

Το 2017 η ρωσική ομάδα δαπάνησε, άλλωστε, το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, για να αποκτήσει τον Λέο Ζαμπά, από την Κορίνθιας, στην οποία πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 25 αγώνες με την φανέλα της Γκρόζνι, σημειώνοντας τρία γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην U20 της Βραζιλίας, μετρώντας 11 συμμετοχές.

Δείτε video με τον Λέο Ζαμπά εν δράσει:

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα