Με μαύρα περιβραχιόνια ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Χιμπέρνιαν

Οι παίκτες του Αστέρας Τρίπολης θα τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές. Συγκεκριμένα, οι Αρκάδες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης με την Χιμπέρνιαν για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Αρκαδίας: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με γραπτό αίτημα που κατέθεσε στην UEFA

ζήτησε στον αγώνα με την Hibernian οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε αμέσως δεκτό το αίτημα του ΑΣΤΕΡΑ. Αυτή η κίνηση αποτελεί το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να πράξουμε σε τούτες τις πολύ δύσκολες ώρες για τις οικογένειες των ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή».

****
Το απόγευμα αναχωρεί για Εδιμβούργο (μέσω Βρυξελλών) ο Αστέρας Τρίπολης, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Χιμπέρνιαν, την Πέμπτη (26/7) στις 21:45. Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάββας Παντελίδης, απουσιάζουν τρεις νεοπακτηθέντες ποδοσφαιριστές. Ο Βαλεντίνος Βλάχος, λόγω ρήξης οπίσθιου μηριαίου, ο Χρήστος Τασουλής που αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Μαρκ Φερνάντεθ, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Ανχελ Μαρτίνεθ, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Σάλας, Ιγκλέσιας, 19. Τσιλιανίδης, Ρόλε, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Μανιάς και Δουβίκας.
Την Τετάρτη Τετάρτη οι παίκτες του Αστέρα θα προπονηθούν στις 21:30 στο γήπεδο «Ιστερ Ρόουντ», όπου θα γίνει ο αγώνας, ενώ λίγο νωρίτερα (21:10) θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας.

Με Κιβρακίδη στη Λευκορωσία ο Ατρόμητος

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον πρώτο αγώνα με τη Ντιναμό Μπρεστ, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, ολοκληρώθηκε με ευχάριστα νέα για τον τεχνικό της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι. Ο Κιβρακίδης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, που θα αναχωρήσει σημερα για τη Λευκορωσία. Αντίθετα, απών θα είναι ο Σάκιτς, που τραυματίστηκε από μαρκάρισμα του Μπογέ στον φιλικό αγώνα του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηϊσαΐας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Στρούγγης, Μανούσος, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς και Βασιλακάκης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα