Με Φέντερερ για την κούπα ο Στέφανος – Τσιτσιπάς: Πονούσα στην πλάτη, σκέφτηκα την απόσυρση

Ξεχωριστή σημασία είχαν οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά την πρόκρισή του στον τελικό (θα παίξει, όπως αναμενόταν, κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ) του Ντουμπάι και ο έλληνας πρωταθλητής στο τένις αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε πρόβλημα στην πλάτη πριν από το ξεκίνημα του αγώνα και γι’ αυτό δεν είχε μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό του. Ο 20χρονος αθλητής μίλησε και για τη βελτίωσή του.

«Ήμουν τόσο κουρασμένος όταν μπήκα στο ματς, το ένιωθα στο σώμα μου», παραδέχτηκε ο νεαρός τενίστας στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Γκαέλ Μονφίς και συνέχισε: «Δεν περίμενα πολλά από τον εαυτό

μου, για να είμαι ειλικρινής. Απλά έπαιζα. Ο βασικός μου στόχος ήταν να μην πάω για πολλά. Συνήθως θα έδινα το 100% για να βγάλω μια άμυνα σε καλό χτύπημα. Σήμερα ένιωθα ότι το σώμα μου θα έσπαγε αν το έκανα. Πιθανότατα να το κατάλαβε και εκείνος, δεν είμαι σίγουρος».

Ο Στέφανος μπήκε στο Top 10 με τη νίκη του επί του Μονφίς και έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανος. «Έχω βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι. Κερδίζω μεγάλους παίκτες που ήταν στο Top 10. Και ήθελα κάποια στιγμή να φτάσω κι εγώ εκεί και τα κατάφερα σήμερα. Είναι μάλλον μια ξεχωριστή μέρα για την Ελλάδα».

The match point moment for @StefTsitsipas

Keywords
Τυχαία Θέματα