Στον Πανιώνιο και τυπικά ο ΜακΚι – «Μπαμ» με Μάριο Τσάλμερς η Βίρτους Μπολόνια

Παίκτης του Πανιωνίου είναι με κάθε επισημότητα ο Τιγουέιν ΜακΚι, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για ακόμα σημαντκή κίνηση. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε δικό της τον αμερικανό άσο να ενισχύει την προσπάθεια της ως το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

H ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αμερικάνο παίκτη, Tywain McKee, ο οποίος θα ολοκληρώσει τις αλλαγές ξένων παικτών, μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Basket

League.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 7/3/1986
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Φιλαδέφλεια (ΗΠΑ)
ΥΨΟΣ: 1.88
ΘΕΣΗ: Guard
Koλλέγιο: Coppin State

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ:

2011-2013: Zenit (Ρωσία), 2013-2014 UNICS Kazan (Ρωσία)
2014-2015 Hapoel Jerusalem (Iσραήλ), Oldenburg ( Γερμανία)
2015-2016 Le Mans (Γαλλία)
2016-2017 Τurk Telekom (Toυρκία)
2017-2018 Ηapoel Tel Aviv (Ισραήλ)
2018-2019 King Wilki Morskie (Πολωνία), Cholet (Γαλλία).

ΤΙΤΛΟΙ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

Κύπελλο Ρωσίας (2014)
Πρωτάθλημα Ισραήλ (2015)
Κύπελλο Γαλλίας (2016)

****
Την ίδια ώρα, τo colpo grosso με την απόκτηση του δύο φορές πρωταθλητή στο ΝΒΑ, Μάριο Τσάλμερς, πέτυχε η Βίρτους Μπολόνια.

Η ιταλική ομάδα έχει υψηλές βλέψεις για το υπόλοιπο της σεζόν σε Ιταλία αλλά και το Basketball Champions League και φροντίζει να το αποδεικνύει. Προς την κατεύθυνση αυτή, λοιπόν, ήρθε σε συμφωνία με τον δύο φορές πρωταθλητή στο ΝΒΑ, Μάριο Τσάλμερς, όπως αναφέρει το site του Sportando.

Ο 33χρονος αμερικανός γκαρντ έχει δύο δαχτυλίδια στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου με τους Μαϊάμι Χιτ (2012, 2013) συμμετέχοντας μάλιστα με ενεργό ρόλο. Σε 646 παιχνίδια στο ΝΒΑ ο Τσάλμερς αριθμεί 8,9 πόντους και 3,7 ασίστ κατά μέσο όρο. Τελευταία του ομάδα την περασμένη σεζόν οι Μέμφις Γκρίζλις.

Two-time NBA champion Mario Chalmers agreed to terms with Virtus Bologna, a source told Sportando.

— Emiliano Carchia (@Carchia) 1 Μαρτίου 2019

****

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός πως ο Εργκίν Αταμάν κατήγγειλε ότι στον εκτός έδρας αγώνα με την Φενέρμπαχτσε δέχτηκε επιθέσεις από φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και πλέον περιμένει από την Euroleague να αναλάβει δράση.

Η Αναντολού Εφές ηττήθηκε εύκολα 84-66 εκτός έδρας από τους πρωταθλητές Τουρκίας, αλλά η αναμέτρηση έχει και τρίτο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, κατήγγειλε στον λογαριασμό του στο Twitter πως δέχτηκε λεκτική επίθεση και προσβολές από οπαδούς της Φενέρ τόσο εντός του γηπέδου όσο και την αίθουσα συνεντεύξεων τύπου. Ζητά, μάλιστα, από την Euroleague επίσημες ενέργειες έρευνας η οποία ενδεχομένως να προκαλέσει ποινή είτε για την Φενέρ είτε για την έδρα της.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman: “Türk sporunun artık; hangi takım taraftarı olursa olsun edep ve adaptan yoksun, spor kültürü olmayan, sahaları ve salonları kirleten kişilerden temizlenmesi gerekiyor.” pic.twitter.com/czcIzxyYJM

— Kademe Sports (@kademesports) 1 Μαρτίου 2019

Dün akşam oynanan Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes maçı sonrasında Ergin Ataman’dan taciz ile ilgili açıklamalar. #THY #EuroLeague #FenerbahceBeko #AnadoluEfes pic.twitter.com/Cb5Jlz8zVO

— Galabet (@thegalabet) 1 Μαρτίου 2019

****
Ο Νταϊρίς Μπέρτανς αποχαιρέτησε και επίσημα την Αρμάνι Μιλάνο, ώστε να… μετακομίσει στο ΝΒΑ και στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Ο lετονός γκαρντ αφήνει την Ευρώπη για τους Πέλικανς, με την Αρμάνι Μιλάνο να ανακοινώνει το τέλος στη συνεργασία της με τον 30χρονο άσο. Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες περιμένουμε την επίσημη έναρξη της συμφωνίας του Μπέρτανς με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

Bertāns oficiāli lauž līgumu ar ‘AX Armani Exchange Olimpia’ un dodas uz NBA https://t.co/4CJxURBFwr

— DELFI (@DelfiLV) 1 Μαρτίου 2019

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα