Μαθήματα αυτοάμυνας για τους υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ (video)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ξεκίνησαν μαθήματα αυτοάμυνας, όχι για να αντιμετωπίσουν τα περιστατικά βίας εναντίον τους κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους, αλλά για να γυμναστούν και να ξεφύγουν από την καθιστική ζωή.

«Εμείς προσφέρουμε πρώτα ψυχολογική αυτοπεποίθηση στους υπαλλήλους και μετά σωματική. Θέλουμε οι υπάλληλοι να αισθάνονται πιο στιβαροί στην προσωπική τους ζωή», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής πάλης, κ Καλτσίδης, στην ΕΡΤ1, ο οποίος διέψευσε

τα δημοσιεύματα που ήθελαν το υπουργείο Οικονομικών να εκπαιδεύει «Ράμπο» για τους ελέγχους που πρόκειται να πραγματοποιήσουν.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα το πρόγραμμα κρίθηκε απαραίτητο μετά από διαμαρτυρίες ελεγκτών, που ακολούθησαν δεκάδες περιπτώσεις ελέγχου, ιδίως επιχειρήσεων διασκέδασης, στην Αττική, στην περιφέρεια, σε νησιά και άλλες τουριστικές περιοχές, που κατέληξαν σε τραμπουκισμούς εις βάρος τους, χτυπήματα, απειλές, ακόμη και σε κυνηγητό από επιχειρηματίες και υπαλλήλους τους που ήθελαν να αποφύγουν τον έλεγχο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης συνεχίζει το πρόγραμμα Φυσικής Κατάστασης και Αυτοάμυνας για τρίτη χρονιά (περίοδος 2017-2018) και καλεί τους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε. στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται τις ακόλουθες ημέρες και ώρες σε δύο σημεία:

Δευτέρα στις 16:00 στον Άτλα Καλλιθέας
Τετάρτη στις 17:30 στον Άγιο Κοσμά (στο Ελληνικό)
Έναρξη προπονήσεων τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017.

Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται στους υπαλλήλους της Α.Α.Δ.Ε. δωρεάν».

Keywords
Τυχαία Θέματα