Προσλήψεις στην ΠΕ Ηρακλείου Κρήτης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανακοινώνει την πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (µέχρι 34 ηµεροµίσθια ανά άτοµο και για χρονικό διάστηµα από την ηµεροµηνία πρόσληψής τους µέχρι 30-11-2017) συνολικού αριθµού πέντε (5) ατόµων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου «στο πρόγραµµα καταπολέµησης του δάκου της ελιάς έτους 2017», που εδρεύει στο Ηράκλειο,

ως εξής:

5 ΥΕ/ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση µε συνηµµένα τα αναφερόµενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη ∆ιεύθυνση: Περιφέρεια Κρήτης, ∆ιεύθυνση ∆ιοίκησης, Πλ. Ελευθερίας, Τ.Κ. 712 01- Ηράκλειο, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού, υπόψιν κας Νεονάκη Χαριστής (τηλ. επικοινωνίας: 2813-400366) και κας Τσαπαρίδη Μαρίνας τηλ. επικοινωνίας: 2813-400365)

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ηµερολογιακές ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας (Πλ. Ελευθερίας ) και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος του ∆ήµου Ηρακλείου και στη ∆ιεύθυνση Αγροτικής Οικονοµίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Ηρακλείου.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα