Συνεχίζει το ομοφοβικό του κρεσέντο ο Τσιάρτας: Nομιμοποιούν τα διάφορα αφύσικα (εικόνες)

Με μία καινούρια ανάρτηση στο facebook επανέρχεται ο Βασίλης Τσιάρτας, επιχειρώντας να δώσει εξηγήσεις για το χθεσινό ομοφοβικό και τρανσφοβικό κρεσέντο του.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε με την πρώτη δήλωσή ότι: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος», και αφού επανήλθε λέγοντας ότι τον «ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν κ παιδιά όπως επίσης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν», έδωσε συνέχεια στον δημόσιο διάλογο.

Στο νέο του ποστ

λοιπόν κάνει λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεών του όσον αφορά τη συσχέτιση ομοφυλοφιλίας και της παιδοφιλίας.

Όπως έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής “Βιαστήκατε κάποιοι να παρερμηνεύσετε την αναφορά που έκανα για τους παιδόφιλους με αφορμή την αλλαγή φύλου απ´τα 15. Φυσικά κ δεν γίνεται σύγκριση απλά με την φορά που έχουν πάρει κ νομιμοποιούν τα διάφορα αφύσικα μένει να δούμε κ αυτό με τους παιδόφιλους.”

Βέβαια, η νέα του ανάρτηση όχι απλά δεν δίνει εξηγήσεις, αλλά εμμένει στο ίδιο «τριπάκι» της αμάθειας, της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιμένει στη γραμμή του περί νομιμοποίησης των «αφύσικων».

Το νομοσχέδιο για το δικαίωμα στην επιλογή φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων (με βασική προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους και τη γνωμάτευση ειδικού ιατρικού συμβουλίου που θα συσταθεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού) θα τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα