Μαγνήτισε… ο Ρονάλντο με το ρολόι αξίας 2 εκατ. ευρώ και με τα 424 διαμάντια (εικόνες – video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τράβηξε τα βλέμματα πάνω του τη Δευτέρα (22/10) στο «Ολντ Τράφορντ» και για δυο… επιπλέον λόγους, που δεν είναι αγωνιστικοί. Βλέπετε, ο πορτογάλος αστέρας της Γιουβέντους, που επιστρέφει-ξανά-στο Μάντσεστερ για να παίξει κόντρα στη Γιουνάιτεντ για το Champions League, φορούσε ένα ρολόι αξίας δυο εκατομμυρίων ευρώ και ένα φανταχτερό δακτυλίδι στο χέρι του.

https://t.co/pd3Yf7UcwV Cristiano Ronaldo

shows off incredible diamond watch at media conference: Cristiano Ronaldo sported a customised watch at his press conference on Monday night that appeared to be modelled on the Jacob&Co Caviar Tourbillon range.
The emerald v…

— Sportbora (@sport_bora) 23 Οκτωβρίου 2018

Έτσι, «μαγνήτισε»… παραπάνω στην συνέντευξη. Το ρολόι είναι προϊόν της Jacob & Co -της σειράς Caviar Torubillon- και έχει εμπλουτιστεί με 424 διάσπαρτα, φωτεινά, λευκά και κόκκινα διαμάντια.

Cristiano Ronaldo shows off stunning £930,000 diamond-encrusted watchhttps://t.co/LCktPZQVOz pic.twitter.com/qj52mFtAQF

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) 23 Οκτωβρίου 2018


Θέμα φιλοξένησε και η εφημερίδα «The Sun», που έγραψε πως ο ράπερ Γουίζκιντ, αγόρασε πρόσφατα ένα ρολόι παρόμοιο με αυτό που φορούσε ο «CR7», σχεδιασμένο από τον Franck Muller. Δεν είναι, πάντως, το ακριβότερο ρολόι του οίκου Jacob&Co, αφού αυτό, το φοράει ο πυγμάχος Φλόϊντ Μεϊγουέδερ, ένα «Billionaire» αξίας 12.100.000 ευρώ.

Φωτογραφίες: sportbora.com

Keywords
Τυχαία Θέματα