Σοκ στο WWE: Δίνει μάχη ξανά με τη λευχαιμία ο Ρόμαν Ρέινς (εικόνες – video)

Αυτή η είδηση σόκαρε τον χώρο του WWE. Ο Ρόμαν Ρέινς «άνοιξε» το επεισόδιο του Raw ανακοινώνοντας ότι δίνει εκ νέου μάχη με την λευχαιμία.

O 33χρονος παλαιστής, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων αθλητών αυτήν την στιγμή στην βιομηχανία του WWE, γνωστοποίησε την δυσάρεστη είδηση ενώπιον του κοινού που συγκεντρώθηκε στο Πρόβιντενς του Ρόουντ Άιλαντ για να παρακολουθήσει

το επεισόδιο του Monday Night Raw.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η ασθένεια επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια ύφεσης, γεγονός που τον αναγκάζει να παραιτηθεί από τον τίτλο του Universal Champion.

Έστειλε, ωστόσο, αισιόδοξο μήνυμα επιστροφής κατά την αποχώρησή του από το ρινγκ, ενώ σύσσωμη η οικογένεια του WWE έσπευσε να του εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή της στην δύσκολη μάχη που καλείται να ξαναδώσει.

«Όλα αυτά είναι ψέματα επειδή στην πραγματικότητα το όνομά μου είναι Joe και έχω παλέψει με τη λευχαιμία για 11 χρόνια αλλά δυστυχώς επέστρεψε. Λόγω του ότι είναι πίσω, δεν μπορώ να εκπληρώσω το ρόλο μου. Δεν μπορώ να είμαι ο πρωταθλητής που ξέρετε και θα πρέπει να αποσυρθώ από το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, θα πάρω κάθε προσευχή που μπορείτε να μου στείλετε αλλά δεν ψάχνω για συμπόνια, δεν ψάχνω από εσάς να αισθανθείτε άσχημα επειδή έχω πίστη», λέει αρχικά ο Ρόμαν Ρέινς και συνεχίζοντας ξεκαθαρίζει ότι αυτός δεν είναι ο τελευταίος λόγος του ως αθλητής του WWE.

“After i’m done whooping leukemia’s a– once again, I’m coming back home.”

Roman Reigns announces he’s been living with leukemia for 11 years. pic.twitter.com/q0dXsUhLuI

— SportsCenter (@SportsCenter) 23 Οκτωβρίου 2018

Τονίζει πως το μόνο που θέλει είναι να μπει για λίγο στο… ρινγκ της ζωής. Να παίξει την ρεβάνς με την λευχαιμία, να την ρίξει ξανά νοκ-άουτ και να επιστρέψει για να συνεχίσει να μεγαλώνει τον θρύλο του, έχοντας αποδείξει στην οικογένειά του, στο σπίτι του, στα παιδιά του, σ’ όλο τον κόσμο ότι δεν… μάσησε για άλλη μια φορά.

«Θέλω να κάνω ένα πράγμα ξεκάθαρο: Αυτή δεν σημαίνει ότι είναι μια ομιλία αποχώρησης Θα το νικήσω αυτό και θα είμαι πίσω, οπότε θα με δείτε πολύ, πολύ σύντομα», είπε ακόμα…

Τον Ιούλιο το 2010 στα 22 του, έχοντας αφήσει πίσω του τον κόσμο του αμερικάνικου football και με τη λευχαιμία να του χτυπάει την πόρτα, ο Leati Joseph Anoaʻi έψαχνε μία διέξοδο.

Έναν τρόπο να σηκωθεί. Και το κατάφερε μέσω του WWE. «Φόρεσε» το όνομα «Ρόμαν Ρέινς» και κατάφερε μέσα σ’ αυτήν τη δεκαετία να γίνει θρύλος στον συναρπαστικό κόσμο των ρινγκ. Στα 33 του πια, όντας τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τον Universal τίτλο του. Η λευχαιμία επέστρεψε για έναν ακόμα αγώνα μαζί του. Κι εκείνος δεν θα γυρίσει την πλάτη σ’ άλλη μία πρόκληση.

“I’ve been living with leukemia for 11 years, and unfortunately it’s back…I’m going to have to relinquish the Universal Championship.” – @WWERomanReigns #RAW pic.twitter.com/WnT4qyBUSx

WWE (@WWE) 23 Οκτωβρίου 2018

EXCLUSIVE: Moments after announcing that his returning leukemia has forced him to relinquish the Universal Championship, @WWERomanReigns is met with an outpouring of support backstage. #Raw pic.twitter.com/JRv0iYLILJ

WWE (@WWE) 23 Οκτωβρίου 2018

There’s no brotherhood greater.#Raw @WWERomanReigns @TheDeanAmbrose @WWERollins pic.twitter.com/QHFemFd9A5

WWE (@WWE) 23 Οκτωβρίου 2018

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα