Ληστές έκλεψαν χρηματοκιβώτιο ενώ οι ένοικοι βάπτιζαν το παιδί τους (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου και έκλεψαν χρηματοκιβώτιο βάρους 500 κιλών, ενώ οι ένοικοι βάπτιζαν το παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες έχουν καταγραφεί από κάμερες και το υλικό εξετάζουν οι άνδρες της Ασφάλειας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου εξετάζει ήδη βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της και έτσι θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός

και η σύλληψη των δραστών.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Η περίεργη υπόθεση διάρρηξης χωρίς ίχνη παραβίασης, αλλά με αρκετές ζημιές, συνέβη στον Μασταμπά του Ηρακλείου.

Η οικογένεια βάπτιζε το παιδί της και, όταν επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε κατεστραμμένες τις μαρμάρινες σκάλες και τμήματα της τοιχοποιίας και στους τρεις ορόφους. Δεν έλειπε, ωστόσο, τίποτα από το σπίτι και ειδικά από τον τρίτο όροφο που ήταν υπό ανακαίνιση και υπήρχαν διάφορα αντικείμενα αξίας.

Οι ιδιοκτήτες είχαν ξεχάσει ακόμη και την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου αντίκα από μασίφ σίδερο που ήταν εντοιχισμένο μέσα σε ένα ντουλάπι χωρίς να χρησιμοποιείται και μέσα υπήρχαν μόνο φωτογραφίες συναισθηματικής αξίας και κάποια χειρόγραφα. Όταν είδαν τις σκάλες σπασμένες θυμήθηκαν το χρηματοκιβώτιο και διαπίστωσαν ότι είχε εξαφανιστεί.

Στον χώρο βρέθηκε μια μάλινη ρόμπα που είχε χρησιμοποιηθεί για να συρθεί το βαρύ κουτί, αλλά προφανώς κύλησε ανεξέλεγκτο και έσπασε τα σκαλιά και τους τοίχους. Οι δράστες κατάφεραν, ωστόοσ, να το βγάλουν στον κήπο και να το σύρουν σε κάποιο όχημα.

(πληροφορίες από neakriti.gr, ANT1)

Πηγή: Ληστές έκλεψαν χρηματοκιβώτιο ενώ οι ένοικοι βάπτιζαν το παιδί τους (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα