Λάλησαν… φίλαθλοι της Τσέλσι από την «εξάρα» στο Μάντσεστερ

Αίσθηση προκάλεσε η ήττα με το «βαρύ» 6-0 της Τσέλσι (προσπαθεί να μπει στην πρώτη τετράδα) στο Μάντσεστερ («Έτιχαντ») από την Σίτι (μάχεται για τον τίτλο) για το αγγλικό πρωτάθλημα την Κυριακή (10/2) και αυτό έκανε πολλούς φιλάθλους των «μπλε» του Λονδίνου να χάσουν τα… λογικά τους. Με τρόπο περίεργο αντέδρασε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου.

Ένας, που βρέθηκε στο γήπεδο, αποφάσισε να πετάξει την κάρτα διαρκείας του στον Αντόνιο Ρούντιγκερ, όταν αυτός ήρθε μπροστά του. Ο διεθνής γερμανός

αμυντικός κατευθύνθηκε προς την εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας του με σκοπό να απολογηθεί για τη «βαριά» ήττα. Μόνο που δεν υπολόγισε ότι θα υπήρχαν πολλοί εξοργισμένοι, που δεν μπορούσαν να… χωνέψουν τα έξι γκολ.

Rudiger staying to apologise to Chelsea fans.

At least he cares pic.twitter.com/lmLyEprK1c

— Lewis (@CarefreeLewisG) 10 Φεβρουαρίου 2019

Ένας άλλος κατηγόρησε τους παίκτες ότι δεν αγωνίστηκαν καλά και με πάθος, αλλά με το έκανε με πολλές φωνές, όπως αποδεικνύει και το παρακάτω βίντεο:

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε πολύ ορεξάτος στη συνέντευξη Τύπου. Κάποια στιγμή ένας δημοσιογράφος του έκανε ερώτηση αναφερόμενος στα πέντε τρόπαια που κατέκτησε στην πρώτη σεζόν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, σε σχέση με όσα έχει πετύχει με τους «πολίτες».

Ο ισπανός τεχνικός έσπευσε να διορθώσει τον δημοσιογράφο ότι οι τίτλοι ήταν έξι και το έκανε με μια μοναδική γκριμάτσα.

pic.twitter.com/d98gRJLXZx

— BeanymanSports (@BeanymanSports) 10 Φεβρουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα