Η UEFA προειδοποίησε τον Ολυμπιακό με τιμωρία έδρας εν όψει Ντιναμό Κιέβου

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί την Πέμπτη (12/2) στον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League, καθώς στο περιθώριο της συνάντησης των ανθρώπων των «ερυθρόλευκων» με τη UEFA για τα μέτρα ασφαλείας του ματς, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα στους Πειραιώτες για ενδεχόμενη

εισβολή οπαδών. Ακόμα και για το πιο μικρό πταίσμα, ακόμα κι αν μπει ένας φίλαθλος και μόνο για να πανηγυρίσει, οι «ερυθρόλευκοι» θα τιμωρηθούν αυτόματα με ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Βλέπετε, ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος λόγω της τιμωρίας του για την εισβολή του κόσμου στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ. έστω και για να πανηγυρίσουν) μετά το 3-1 επί της Μίλαν, κάτι που σημαίνει ότι το παραμικρό περιστατικό πλέον θα οδηγήσει οριστικά σε τιμωρία της έδρας τους, όποτε λάβει χώρα το επόμενο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι.

Το είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί για την είσοδό των φιλάθλων του ώστε να πανηγυρίσουν, μετά την ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μίλαν στο Europa League και αυτό συνέβη με αναστολή. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League, παρουσία των φιλάθλων τους, αλλά εάν γίνει το παραμικρό την Πέμπτη (14/2), τότε μπορεί το ερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Να θυμίσουμε ότι η UEFA ανακοίνωσε πως η ποινή αποκλεισμού της έδρας του για μία αγωνιστική είναι με αναστολή δύο ετών. Επίσης, στους Πειραιώτες επιβλήθηκε πρόστιμο 90.000 ευρώ, ενώ στην Μίλαν επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι, στον αγώνα των δύο ομάδων για το Europa League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του Ολυμπιακού για να πανηγυρίσουν, ενώ υπήρξε ρίψη βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα