Κρήτη: Δεν τους πτοούν τα μέτρα – Γαμήλιο γλέντι στη μέση του δρόμου

Υπό δρακόντεια αστυνομική επιτήρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22/8), το γλέντι γαμοβάφτισης στα Χανιά που παρά τα μέτρα, οι νεόνυμφοι και το νεοφώτιστο παιδί, βρήκαν τον τρόπο να γιορτάσουν τη χαρά τους.

Συγκεκριμένα, το γλέντι του γάμου και της βάφτισης είχε προγραμματιστεί σε χωριό στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Γεωργιούπολης του Δήμου Αποκορώνου και αφορούσε συγγενή γνωστού καλλιτέχνη της κρητικής μουσικής, με κατάλογο προσκεκλημένων που ξεπερνούσε τα 1.800 άτομα.

Τις προηγούμενες

ημέρες έγιναν διαβουλεύσεις και συνεχείς συστάσεις από την αστυνομία προς τις οικογένειες να τηρηθούν τα μέτρα στο ακέραιο, ωστόσο αποφασίστηκε το γλέντι να γίνει. Οι πρώτοι καλεσμένοι που έφταναν στο σημείο που είχε οριστεί για το γλέντι, συνάντησαν έναν μεγάλο αστυνομικό κλοιό και διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται στο σημείο, ώστε να διασφαλιστεί ότι δε θα τελεστεί καμία παρασπονδία για τα μέτρα.

Έτσι και παρά την πρώτη αναστάτωση, το γλέντι συνεχίστηκε στον δρόμο με τους καλεσμένους να μοιράζονται σε δύο διαφορετικούς ανοικτούς χώρους, με 50 άτομα όριο στα τραπεζοκαθίσματα που είχαν στρωθεί. Μάλιστα το γλέντι έγινε μέχρι και στη μέση του δρόμου, με τη νύφη να χορεύει τον χορό της καταμεσής του δρόμου με τους φίλους και συγγενείς, ενώ δεν έλειψαν και τα ριζίτικα…

Πηγή: zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα