«Κουβέντα για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην εταιρεία της Μαρέβας από ΝΔ και Μητσοτάκη» σχολιάζει το Μαξίμου

Νέο γύρο στην κόντρα της με τη Νέα Δημοκρατία, με αιχμή του δόρατος τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δίνει η κυβέρνηση, ζητώντας εκ νέου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχολιάσει τόσο τις σχέσεις της με τον επιχειρηματία, όσο και τη σχέση του Άδωνη Γεωργιάδη με offshore στην Κύπρο.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει χαρακτηριστικά

πως «ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ τολμούν να αρθρώνουν τη λέξη offshore χωρίς να απαντάνε «ποιος και γιατί χρηματοδότησε μέσω offshore με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την εταιρία της κας Μαρέβας Μητσοτάκη το 2017;».

Στη συνέχεια σχολιάζει πως «ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ τολμούν να μιλούν για Δημοκρατία, κράτος δικαίου και Δικαιοσύνη, τη στιγμή που διαχρονικά εμπλέκονται σε ατελείωτα σκάνδαλα. Από τη Siemens και τα “δώρα” του κ. Χριστοφοράκου, τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Novartis, τα θαλασσοδάνεια στο κόμμα της και τα Μέσα ενημέρωσης μέχρι τον Κήρυκα Χανίων του ίδιου του κ. Μητσοτάκη. Όσο και να πασχίζουν, η προσπάθεια εξίσωσής τους με ανύπαρκτες υποθέσεις είναι κωμική».

Ως τρίτο επιχείρημα και σε ό,τι αφορά τα περί συνάντησης του πρωθυπουργού με τον κ. Μαρινάκη, «υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχα ερωτήματα έθετε η ΝΔ και για την περιβόητη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη. Κατανοούμε βέβαια τη σπουδή τους να θεωρούν τη συνάντηση με τον κουμπάρο της οικογένειας Μητσοτάκη και πλέον διωκόμενο επιχειρηματία σχεδόν ποινικό αδίκημα, ωστόσο επαναλαμβάνουμε πως σημασία δεν έχει εάν ο Πρωθυπουργός συναντά επιχειρηματίες κατόπιν αιτήματός τους, αλλά εάν αποδέχεται να τους ευνοήσει για να έχει την υποστήριξη των Μέσων τους. Αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνει ο κ. Μητσοτάκης».

Τέλος, «εάν επιμένει ο Πρόεδρος της ΝΔ να μάθει το περιεχόμενο της συζήτησης στη συνάντηση, είναι πολύ εύκολο. Αρκεί ένα τηλέφωνο στον κουμπάρο του».

Keywords
Τυχαία Θέματα