«Ο Νίκος Γκάλης βάζει τρίποντο» και ο Κουμουτσάκος «αυτογκόλ»

Τέλος στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν υποψήφιο βουλευτή με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έβαλε την Τρίτη ο Νίκος Γκάλης με δήλωσή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Ο παλαίμαχος αθλητής, ο οποίος και στο παρελθόν έχει δεχθεί ανάλογες κρούσεις, ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος «υιοθέτησε» κι αυτός από την πλευρά του την τοποθέτηση του Νίκου Γκάλη, τονίζοντας πως «η πολιτική οφείλει ν’ ανανεώνεται με συνειδητές επιλογές

ουσίας και όχι με ευκαιριακές μεταγραφές από διάφορους χώρους».

Ο Νίκος Γκάλης βάζει “τρίποντο” και μάλιστα βαθιά πολιτικό.
Τα κόμματα είναι πολιτικοί οργανισμοί.
Η πολιτική οφείλει να ανανεώνεται με συνειδητές επιλογές ουσίας.
Όχι με ευκαιριακές μεταγραφές επικοινωνίας από αθλητικά σωματεία, τηλεοπτικά πλατώ ή χώρους life style. https://t.co/Ss7qQ3uTRr

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) 1 Μαΐου 2018


Ο βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας προφανώς ξέχασε κάποιους που εξελέγησαν βουλευτές ή ευρωβουλευτές με το κόμμα του και οι οποίοι δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με την πολιτική.

Για παράδειγμα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Κώστας Κουκοδήμος, οι οποίοι άφησαν ανεξίτηλο το όνομά τους στο αθλητικό «βιβλίο» της χώρας. Για να μην αναφερθούμε στους δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι περισσότεροι από τα δάχτυλα του ενός χεριού.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε και τους Σάκη Ρουβά, Τάκη Φύσσα, Αντώνη Πανούτσο, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, Γιώργο Τσουκαλαδάκη, των οποίων τα ονόματα έχουν ακουστεί ότι ενδεχομένως να πλαισιώσουν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές, τον Φθινόπωρο του 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα