Κουκουλωμένος και με χειροπέδες έφτασε στον ανακριτή ο καθηγητής «φακελάκης» (εικόνες – video)

Όλο και περισσότερες φοιτήτριες εξομολογούνται όσα έζησαν για χρόνια στις αίθουσες του ΤΕΙ στις ΣέρρεςΠλήρωσαν μέχρι και 2.250 ευρώ για τα μαθήματά τουΟ καθηγητής αρνείται όλες τις κατηγορίες

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε την Παρασκευή ο 59χρονος καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, καθώς και δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου της πόλης, που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για εμπλοκή σε υποθέσεις δωροληψίας.

Ο καθηγητής των ΤΕΙ εμφανίστηκε

με χειροπέδες και ένα μπουφάν στο κεφάλι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Η αστυνομική παρουσία ήταν έντονη στο δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Ο 59χρονος καθηγητής κατηγορείται ότι παρέπεμπε σπουδαστές του στο φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του για να περάσουν τα μαθήματά του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, επρόκειτο για σπουδαστές τους οποίους «έκοβε» στις εξετάσεις και προκειμένου να πάρουν το πτυχίο τους εκείνοι απευθύνονταν πράγματι στο φροντιστήριο, όπου καλούνταν να καταβάλλουν χρηματικά ποσά, που ανάλογα με την περίπτωση κυμαίνονταν από 250 έως 400 ευρώ και τα οποία υποτίθεται ότι αφορούσαν σε δίδακτρα για την παρακολούθηση μαθημάτων.

Γνωστό σε όλους επίσης φαίνεται πως ήταν το γεγονός ότι ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών, αφενός έπαιρνε φακελάκια για να περνά στις εξετάσεις τους φοιτητές, αφετέρου πλησίαζε με… πονηρό τρόπο φοιτήτριές του, με αντάλλαγμα έναν καλό βαθμό.

Ο 59χρονος, που συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε φακελάκι, φαίνεται να είχε στήσει ολόκληρη «φάμπρικα» εκμετάλλευσης των φοιτητών, τόσο οικονομικά, όσο και σεξουαλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα