Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Βερολίνο – Τουλάχιστον πέντε τραυματίες (εικόνες)

Ένας άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε ένα καφέ στην περιοχή Σαρλότενμπουργκ του Βερολίνου, τραυματίζοντας πολλούς ανθρώπους αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το περιστατικό συνδέεται με την τρομοκρατία.

«Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα των συναδέλφων μας που βρίσκονται στο σημείο, ο οδηγός είχε προβλήματα υγείας», ανέφερε η αστυνομία του Βερολίνου στον λογαριασμό της στο Twitter, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Erstes Foto von der Helmholtzstraße

in #Charlottenburg. Hier ist ein Auto in ein Café gefahren. @polizeiberlin spricht davon, dass Fahrer mutmaßlich gesundheitliche Probleme hatte. Mehrere Verletzte. pic.twitter.com/1Qo6afbukV

— Berlin-Reporter (@ReporterBerlin) 5 Οκτωβρίου 2018

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατία», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι πιο πιθανό είναι να ήταν ατύχημα που προκλήθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λόγω αδιαθεσίας.

An der Helmholtzstraße in #Charlottenburg ist ein Auto von der Straße abgekommen und gegen ein Haus gefahren. Mehrere Verletzte. @morgenpost @AndreasGandzior pic.twitter.com/Cg9iXQQVt3

Alexander Dinger (@AlexanderDinger) 5 Οκτωβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα