Κορονοϊός: Σε σταθερή κατάσταση ο Μπόρις Τζόνσον – Παραμένει στην εντατική (video)

Στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, για να βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση, ενώ η κατάσταση της υγείας παραμένει σταθερή, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης 7 Απριλίου εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Η κατάσταση του πρωθυπουργού είναι σταθερή και παραμένει στην εντατική για στενή παρακολούθηση. Έχει καλή διάθεση», τόνισε ο εκπρόσωπος.

Μια κυβερνητική πηγή τόνισε πως δεν υπάρξει μέχρι αύριο περαιτέρω ενημέρωση για την ιατρική κατάσταση του πρωθυπουργού.

Σήμερα Τρίτη, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ

Στριτ είπε πως ο βρετανός πρωθυπουργός δεν είχε πνευμονία.

Κατά τον ίδιο, η κατάσταση της υγείας του Τζόνσον ήταν σταθερή κατά τη διάρκεια της νύχτας και ο πρωθυπουργός «παραμένει αισιόδοξος», σε καλή ψυχολογική κατάσταση. «Ο πρωθυπουργός λαμβάνει τη θεραπεία του και αναπνέει κανονικά χωρίς πρόσθετη βοήθεια. Δεν έχει ζητήσει μηχανική υποστήριξη» σημείωσε.

Ο βρετανός πρωθυπουργός μεταφέρθηκε χθες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου, στο οποίο εισήχθη την Κυριακή (05/04) το απόγευμα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε δέκα ημέρες αφότου είχε βρεθεί θετικός στον νέο κορονοϊό.

Ο Μπόρις Τζόνσον είχε γράψει στο twitter χθες το πρωί ότι είχε μεταβεί στο νοσοκομείο για τεστ ρουτίνας για τα συμπτώματα του κορονοϊού, καθώς και ότι βρίσκεται σε καλή διάθεση.

Πηγή: Κορονοϊός: Σε σταθερή κατάσταση ο Μπόρις Τζόνσον – Παραμένει στην εντατική (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα