Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αν. Μακεδονία και Θράκη (video)

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, περιοχές σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν από τις 3 έως και τις 6 Απριλίου.

Πρόκειται για τις περιοχές:

Κοινότητες Μικρού Δερείου, Κυριακής, Πρωτοκλησίου και Μάνδρας
της Π.Ε. Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.Κοινοτήτες Βαθυρρεύματος, Μοσχοφύτου, Ν. Πεύκης και Στουρναραίικων, την Κοινότητα Μυροφύλλου, την Κοινότητα Παχτουρίου, τις Κοινοτήτες Παλαιοκαρυάς και Πετροχωρίου, τις Κοινότητες Αθαμανίας, Γαρδικίου και Πύρρας της Π.Ε. Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.Δήμος Παλαμά της Π.Ε. Καρδίτσας της Περιφέρειας ΘεσσαλίαςΚοινότητα Μακρυνίτσας, της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας ΘεσσαλίαςΔ.Ε. Νέσσωνος του δήμου Τεμπών της Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.Δ.Ε. Θηβαίων και τη Δ.Ε. Βαγίων της Π.Ε. Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς ΕλλάδαςΔ.Ε. Ωρεών, της Π.Ε. Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Δήμος Ερέτριας της Π.Ε. Ευβοίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Κοινότητα Οινοφύτων, της Π.Ε. Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Κοινοτήτες Κυριακίου, τις Κοινοτήτες Ακοντίου, Προσηλίου και Ανθοχωρίου και τηνΚοινότητα Αγίου Γεωργίου της Π.Ε. Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.Δήμος Ορχομενού της Π.Ε. Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι εν λόγω κηρύξεις θα ισχύουν από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι μήνες, δηλαδή έως και 5 Οκτωβρίου 2020.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει το ίδιο και με άλλες περιοχές της Ελλάδας σε Σποράδες, Μαγνησία, Εύβοια, Χαλκιδική…

Πηγή: Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αν. Μακεδονία και Θράκη (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα